Regisztráljon a világ legnagyobb fémipari házi kiállítására!

2022. december 12., hétfő, 16:32

Címkék: automatizálás DMG MORI fémmegmunkálás forgácsolás Házi Kiállítás Pfronten

Hét világpremierrel, valamint az automatizálás, a folyamatintegráció, a digitalizálás, az energiahatékonyság és a finanszírozás területeinek legfontosabb tudnivalóival várja az érdeklődőket a DMG MORI pfronteni Open House rendezvénye.

2023. január 30. és február 3., valamint február 6. és 11. között hét új sztárt mutat be a DMG MORI a DMF 300|11-et, a CTX 350-et, a második generációs DMU 65/75 monoBLOCK-ot, az új univerzális T1 és T2 esztergagépeket, valamint az M2 és a DMU 40 gépeket. Egy másik fontos terület a folyamatintegráció. A MATRIS Light, Robo2Go Max vagy PH Cell Twin segítségével a munkadarabok egyetlen folyamatban, öt tengellyel munkálható meg, ultrahanggal finiselhetők és additív eljárásokkal teljesen szabadon építhetők fel. Ezzel a következő szintre lép a folyamatintegráció, az automatizálás és a digitalizálás.

Szeretettel várjuk a pfronteni Házi Kiállításon!

Folyamatintegráció

Az innovatív gyártási technológiák egyetlen munkaterületen történő integrálásával drasztikusan csökkenthetők az átfutási idők. Emiatt az 5 tengelyes marógépeken, maró-esztergaközpontokon és eszterga-maró gépeken végzett komplett megmunkálás évek óta nagy szerepet játszik a DMG MORI termékpalettájában.

Digitizálás

A DMG MORI úttörő a szerszámgépgyártás digitalizálása terén. Az integrált digitalizálás kulcsszó alatt a DMG MORI a teljes értéklánc mentén szoftvertermékeket és megoldásokat kínál a jövőbiztos gyártáshoz – tervezéshez, előkészítéshez és gyártáshoz, valamint monitorozáshoz, karbantartáshoz és szervizeléshez. Mindig a CELOS géptől a CELOS Manufacturingon át a Digital Factoryig.

Automatizálási megoldások

Az automatizált gyártás nagyobb termelékenységet, minőséget és biztonságot ígér – olyan tényezők, amelyek elősegítik a fenntartható versenyképességet. A hardver és a szoftver integrációjával a DMG MORI teljes termékportfóliója következetesen tartalmazza az automatizált rendszereket. A teljesítményspektrum a szabványos megoldásoktól a testre szabott, teljesen integrált gyártási rendszerekig terjed.

Finanszírozás

A DMG MORI Finance az ideális finanszírozási partner a DMG MORI gépekhez. Együtt dolgozunk ki egy személyre szabott finanszírozási ajánlatot, amely vonzó finanszírozást kínál a sikeres jövő felé vezető úton.

Energiahatékonyság

A DMG MORI gyártási megoldásai maximális energiahatékonysággal működnek (GREEN MODE). Ez magában foglalja a gép igény szerinti vezérlését. Például a fogyasztók automatikusan kikapcsolnak, ezenkívül a gépek fogyasztásra optimalizált motorokat vagy hidraulikus alkatrészeket tartalamaznak.

Világpremierek

Gépportfóliónkat folyamatosan fejlesztjük. Ezért hét világpremiert mutatunk be a pfronteni nyílt napokon: a DMF 300/11-et, a CTX 350-et, a második generációs DMU 65/75 monoBLOCK-ot, a T1/T2-t, valamint az M2 és a DMU 40 gépeket.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek