Megkezdődött a regisztráció az EuroBLECH 2016 kiállításra

Platform az intelligens lemezmegmunkáláshoz

2015. szeptember 03., csütörtök, 18:15

Címkék: euroblech 2016 Hannover lemezalakítás lemezmegmunkálás lemeztechnika

A szervező Mack Brooks Exhibitions tájékoztatása szerint javában zajlik a standfoglalás a fémlemez-megmunkálás 24. nemzetközi szakkiállítására. Az EuroBLECH 2016 október 25-29. között kerül megrendezésre Hannoverben.

„A lemezmegmunkálás vezető nemzetközi szakmai kiállításaként az EuroBLECH a lemezfeldolgozás egymással összefüggő gyártási műveleteinek összekötő platformja lesz. A Tárgyak Internete, vagy ahogy a gyártáshoz kapcsolódóan nevezik, az ipar 4.0 a lemezmegmunkálás terén is rengeteg kérdést vet fel. Forradalmi előrelépések szemtanúi vagyunk az ipari termelés, a gépek és rendszerek vonatkozásában és rendkívül fontos, hogy ennek a fejlődésben aktívan részt tudjunk venni. A felhasználók és a felépített hálózatok közötti tapasztalatcsere jelentős szerepet játszik az intelligens gyártás kialakításában, mivel a fokozott automatizálás és a szoftverek használata testre szabott megoldásokat követel meg, amelyek pontosan beleillenek az egyes gyártóüzemek hálózatába. – jelentette ki Nicola Hamann, a Mack Brooks Exhibitions ügyvezető igazgatója. – A lemezmegmunkáló gépek, informatikai rendszerek és eszközök gyártói most pozícionálják magukat ahhoz, hogy a gyártás új korszakában is technológiai és innovációs éllovasnak számítsanak majd. Az EuroBLECH 2016 egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy részt vehessünk a lemezmegmunkálás jövőjének alakításában.”

Sok visszatérő kiállító, jelentős érdeklődés

A kiállításról és a foglalási lehetőségekről részletes tájékoztatást nyújtó katalógus már kérhető a szervezőktől. A megújult www.euroblech.com honlap részletes információkkal szolgál a nemzetközi kiállításról, például a kiállítás profiljáról, a tényekről és adatokról, a standfoglalásról, a kiállítási terület interaktív alaprajzáról, illetve a 2014-es kiállításról készült fényképekről és videókról. A modern felépítésű új honlap felhasználóbarát és mobil használatra is alkalmas.

„Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is magas a visszatérő kiállítók aránya, így minden érdeklődőnek azt tudom tanácsolni, hogy a lehető leghamarabb foglalja le a standját, így biztosítva azt, hogy a megfelelő technológiai szektorban kapjon helyet. Örömünkre szolgál, hogy már számos regisztráció érkezett, ezért egyes pavilonokban gyorsan kifogyhatunk a kiállítóhelyekből,” árulta el Nicola Hamann.

A fémlemez-megmunkálás technológiai kirakataként és üzleti barométereként az EuroBLECH 2014 átfogó képet igyekszik nyújtani a mindenkori technológiai trendekről. A látogatók a hagyományos rendszerektől a fejlett, high-tech folyamatokig terjedő széles termékskálával találkozhatnak, amely a lemezmegmunkálás a teljes technológiai láncát felöleli: fémlemezek, félkész- és késztermékek, kezelés, szétválasztás, formázás, rugalmas lemezmegmunkálás, illesztés, hegesztés és felületkezelés, hibrid szerkezetek megmunkálása, szerszámok, minőségellenőrzés, CAD/CAM rendszerek és kutatás-fejlesztés.

EuroBLECH 2014 visszatekintő

Élvonalbeli technológiák, pozitív hangulat – röviden így foglalható össze az EuroBLECH 2014. A 38 országból érkező 1 573 kiállító, a 86 500 m2 kiállítási terület és a 105 országból regisztrált 59.618 szakmai látogató ismét kihangsúlyozta az EuroBLECH nemzetközi vezető státuszát a lemezmegmunkálás területén.

Az EuroBLECH 2014 az azt megelőző eseményhez képest 5 % -os növekedést hozott a kiállítók számában és 3% -os növekedés az alapterület tekintetében, míg a látogatószám gyakorlatilag nem változott. A kiállítás nemzetközisége is növekedett: a kiállítók 52 %-a, míg a látogatók 37%-a érkezett Németországon kívülről. jelentősen növekedett az Európából és Észak-Amerikából érkező látogatók száma. A szakmai látogatók között nagy arányban fordultak elő a beruházási döntéshozatalban résztvevők. Minden második látogató határozott befektetési szándékkel érkezett Hannoverbe. Az első alkalommal kilátogatók nagy aránya (48 %) azt mutatja, hogy az EuroBLECH rendkívül vonzó a menedzserek új generációja számára is.

A kiállítók nagy többsége teljes egészében, vagy nagyrészt elérte a célcsoportját. A legfontosabb célpiacoknak az EU-országok –  különösen Németország –, az egyéb európai országok, Ázsia és a Észak-Amerika számítottak. Az EuroBLECH 2014 kapott kiváló visszajelzéseket kapott a kiállítók és látogatók részéről a szervezés, a marketing és a helyszín tekintetében. A kiállítók több mint kétharmada nyilatkozott úgy, hogy az EuroBLECH 2016-on is részt akar venni.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek