AMADA SOLUTION DAYS 2018

Az intelligens gyár nem a jövő - már itt van

2018. január 31., szerda, 06:45

Címkék: Amada élhajlítás EPL-Tech Kft. Házi Kiállítás ipar 4.0 lemezmegmunkálás lézer lézerhegesztés lézertechnológia lézervágás

Vegyen részt az év első AMADA kiállításainak egyikén, amelyen elsők között ismerkedhet meg a japán gyártó legújabb, Ipar 4.0-t előtérbe helyező technológiáival és eszközeivel.

Ismerkedjen meg a jelen és a jövő gyártási technológiáival!

Tekintse meg személyesen az AMADA Intelligens Gyármegoldásába illeszkedő gépeiket: szerezzen bizonyosságot első kézből és tartozzon Ön is a világ élvonalába.

HAAN - FEBRUÁR 20-21.

Kizárólag a Haan-ban található AMADA Solution Center-ben tekintheti meg az év első negyedévében a japán gyártó világszínvonalú gépeinek legnagyobb választékát.

INGYENES REPÜLŐÚT

Ha a magyarországi képviselettel szeretne repülni, az első 10 igénylőnek mi biztosítjuk a repülőjegyet, cégenként 1 fő részére.

Jelentkezési határidő a Haan-i kiállításra:

​2018.02.12.

LANDSHUT - MÁRCIUS 7-9.

Látogasson el  a Landshut-ban található AMADA Technical Center-be március elején, ahol részletesen megismerkedhet az AMADA technológiai megoldásaival.

INGYENES BUSZJÁRAT

Ha  a magyarországi képviselettel szeretne utazni Landshut-ba, az első 30 jelentkezőnek ingyenes helyet biztosítunk a buszon, cégenként 2 fő számára.

Jelentkezési határidő a Landshut-i kiállításra:

​2018.02.28.

A kiállításokon részletesen prezentálják Önnek az AMADA legújabb technológiáit, melyekkel növelheti vállalata termelékenységét a költségei csökkentése mellett.

 

 

Legyen Ön az első jelentkezők között, így szállása és ellátása mellett utazását is az EPL-Tech Kft.állja. Az ingyenes utazás és szállás kizárólag az EPL-Tech Kft. üzleti partnerei részére biztosított.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek