Adagolás-technikai újdonságok a Dispensing Expón

A háromnapos virtuális rendezvényre ingyenesen lehet regisztrálni

2021. szeptember 07., kedd, 14:16

Címkék: adagolás adagolástechnika adagolórendszer kiállítás ViscoTec

Ami bevált, azon ne változtass: ez a gondolt húzódik meg a tavalyi nagyon sikeres Dispensing Expo megismétlése mögött. Október 26-án újra megnyílnak a ViscoTec kiállításának virtuális kapui, amelyre a szervezők idén izgalmas és tartalmas programmal készülnek.

A három napon keresztül sugárzott élő rendezvény olyan partnerek bevonásával jött létre, mint a Vieweg, az Intertronics, a TQ Systems, az IPTE, az Aumann, illetve a Bausch+Ströbel. Az október 26-án kezdődő rendezvényre a https://www.viscotec.de/en/dispensing-expo/ oldalon lehet regisztrálni. A ViscoTec minden regisztráció után 5 euró hozzájárulást nyújt a https://www.naturefund.de/en/ partnerhez.

A látogatók összesen négy zónában találnak majd előadásokat az adagoló alkalmazások széles skálájában, többek között az e-mobilitás, a repülőgépipar, az elektronika, a 3D nyomtatás, stb. területeiben. A rendezvény ezenkívül vezetett virtuális túrát is szervez a látogatóknak.

 

 

A négy kiállítócsarnok a következőket tartalmazza:

  • Kiállítás: itt találhatók azok az iparágak, amelyekben a ViscoTec adagolási megoldásokat használják – beleértve az izgalmas alkalmazási példákat.
  • Termékek: a csarnokot a ViscoTec portfólió alapján osztják fel. A különböző standokon a termékcsoportok – 1 komponensű adagoló, 2 komponensű adagoló, 3D nyomtatófejek, kezelő és ürítő rendszerek stb. – találhatók meg a termékekkel kapcsolatos információkkal, videókkal és fotókkal.
  • Előadóterem: Itt tartják majd az eladásokat. A témákkal kapcsolatos információk: https://www.viscotec.de/en/dispensing-expo/.
  • Partnerek: a Dispensing Expo látogatóinak lehetősége lesz találkozni a ViscoTec partnereivel Ebben a teremben tudhatunk meg többet a sikeres együttműködésről és a közös projektekről!

Valamennyi előadás az esemény után letölthető lesz a ViscoTec honlapjáról. A rendezvény a tavalyi évhez hasonlóan angol nyelven zajlik. A kiállításra már lehet regisztrálni: dispensing-expo.viscotec.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Média Partnerek