Virtuális módon rendezik meg a 3DEXPERIENCE World esemény

Csatlakozzon hozzánk, és építse ma a jövőt!

2021. január 08., péntek, 14:29

Címkék: 3DEXPERIENCE cad CAD/CAM/PLM SolidWorks SOLIDWORKS 2021 termékfejlesztés tervezői szoftver

A szervezők újragondolták, hogy miként kapcsolhatják össze a SOLIDWORKS ökoszisztémát a világ minden tájáról. Az egészségvédelem érdekében a 3DEXPERIENCE WORLD eseményt virtuális formában rendezik meg 2021. február 8–11. között.

A háromnapos rendezvény számos általános előadást és több mint 120 műszaki újítást sorakoztat majd fel. Az otthoni, vagy irodai kényelemből tarthatjuk a kapcsolatot a SOLIDWORKS partnerekkel és szolgáltatókkal.

A felhasználóbarát navigációs eszköz révén a résztvevők a lehetőségek nagy katalógusából teljes mértékben testre szabhatják a napirendet. Élőben, vagy az általunk kiválasztott időpontban vehetünk részt a fő üléseken, az előadásokon, a vezetett túrákon, a felmérésekben, a beszélgetésekben és a partnertalákozókon. Kaphatunk programajánlatokat is, melyeket az esemény előtt felvehetünk a napirendünkbe, vagy valós időben csatlakozhatunk azokhoz. A regisztráció megnyílt!

A 3DEXPERIENCE World 2021 a tervezéstől és a szimulációtól a gyártásig és a tervezésig példátlan hozzáférést biztosít a képzéshez, az eszközökhöz és az erőforrásokhoz, hogy növeljük tudásunkat és pozitívan befolyásolhassuk a termékfejlesztést.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek