A Farnell Würth Elektronikkal együttműködve támogatja az e-mobilitás fejlesztőit

Az elektromomobilitás termékfejlesztői a Farnell és a Würth Elektronik új kampányával gyorsabban elérhetik tervezési céljaikat.

2022. március 01., kedd, 16:32

Címkék: autóipar autóipari beszállító elektromobilitás elektromos autó elektromos autó töltő elektromos jármű Farnell Würth

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell új kampányt indított a Würth Elektronik-kal együttműködve, hogy támogassa az e-mobilitás fejlesztői projektjeit.

Az elektromos járművek piacának gyors növekedése az elektromomobilitás felé történő visszafordíthatatlan elmozdulás bizonyítéka. A fejlesztők azonban számos elektromágneses kompatibilitási (EMC) problémával szembesülnek az e-mobilitási alkalmazások tervezése során.

A Farnell és a Würth Elektronik egyesítette erőit, hogy elektronikus alkatrészek, szakértői tudás és hozzáadott értékű szolgáltatások széles skáláját legyenek képesek kínálni az elektromos járművek tervezési kihívásainak leküzdéséhez.

A Würth Elektronik innovatív termékeit arra tervezték, hogy leegyszerűsítsék a töltés és az elektromos motorok vezérlése során fellépő erős feszültségek kezelését. A vállalat modern EMC-megoldásai támogatják a gyors töltést és növelik a termék élettartamát, csökkentik az elektromos hulladék mennyiségét és hozzájárulnak az elektromos járművek piacának jövőbiztosságához.

A Farnell az e-mobilitási kampány részeként a Würth Elektronik termékeinek széles választékát kínálja, többek között:

REDCUBE terminálok: A legmegbízhatóbb nagy teljesítményű érintkező a kétoldalas NYÁK rögzítéshez. A REDCUBE terminál a legjobb választás a nagyáramú elektromos töltőállomásokhoz. Az innovatív press-fit technológiával a terminálok fenntarthatóan biztonságos és hatékony töltési teljesítményt érhetnek el. A terminálok alkalmasak elektromos autók fali töltődobozaihoz, elektromos töltőállomásokhoz és könnyű elektromos járművekhez, például e-bike-okhoz.

WE-AGDT sorozat: Ezt a kompakt, nagy hatásfokú SMT transzformátor sorozatot szilícium-karbid alkalmazásokhoz optimalizálták és leegyszerűsíti a diszkrét SiC kapumeghajtók kivitelezését. Rendkívül alacsony tekercselési kapacitásával a WE-AGDT segít a magasabb közös üzemmódú tranziens immunitás (CMTI) elérésében. Az alkalmazások között megtalálhatók a hibrid elektromos autó / elektromos autó töltőállomások, a fedélzeti és külső töltők, valamint az ipari motorhajtások.

WE-MCI sorozat: A WE-MCI sorozatú SMT induktorok többrétegű kerámia testtel rendelkeznek és számos induktivitási értékkel kaphatók 1 és 470 nH között. A szűk induktivitás-tűréssel és nagyon stabil hőmérséklet-induktivitással rendelkező, felületre szerelt eszközök tökéletesek autóipari alkalmazásokhoz, beleértve az infotainment vagy kulcs nélküli beléptető rendszereket is.

WE-MPSB sorozat: A világ első ferritgyöngye, amely meghatározza a nagyáramú tranziensek esetén történő működést, nagy impedanciával, széles frekvenciatartományban, megvédve és meghosszabbítva így az alkalmazás élettartamát. Rendkívül alacsony egyenáramú ellenállással (RDC) rendelkezik, amely kategóriájában a legalacsonyabb önmelegedést biztosítja nagy áramerősség mellett. A WE-MPSB optimalizálja a nagy áramerősséget az RDC teljesítményhez képest, akár 75%-os RDC-csökkentéssel a hasonló alkatrészekhez képest. A WE-MPSB ideális a nagy hatékonyságot igénylő DC/DC alkalmazásokhoz.

„Nagyon örülünk, hogy ügyfeleinknek a Würth Elektronik e-mobilitási megoldásainak széles skáláját kínálhatjuk – jelentette ki Simon Meadmore, a Farnell IP&E globális vezetője. – A rendkívül széles termékportfólió, a tervezési támogatás és a piacra kerülési időt lerövidítő egyéb hozzáadott értékű szolgáltatások nagy előnyt jelentenek ügyfeleink számára.”

„Érezzük az e-mobilitás által keltett szelet – tette hozzá Lars Fahrbach, a Wurth Elektronik globális disztribúciós és új piacokért felelős alelnöke. – Ezt a szellemiséget követve az EMC világában szerzett átfogó szakértelmünket a mobilitás jövőjébe ültettük át. Büszkék vagyunk arra, hogy partnerünkkel, a Farnell-lel együttműködve mutathatjuk be e-mobilitási portfóliónkat.”

A Würth Elektronik Európa egyik legnagyobb passzív alkatrész gyártója, amely kiváló minőségű termékeket, tervezési és műszaki támogatást, logisztikát és online eszközöket – például a REDEXPERT© szimulációs platformot – kínál. A kulcsfontosságú piacok közé az ipar, a fehér- és barna áruk gyártása, az e-mobilitás, az orvostudomány, az autóipar és a távközlés tartoznak. A Würth termékportfóliója elektromechanikus alkatrészeket, hőkezelést, tápmodulokat (MagI³C sorozat), vezeték nélküli csatlakozási komponenseket, érzékelőket és optoelektronikai alkatrészeket is tartalmaz.

A Farnell összekapcsolási, passzív és elektromechanikus portfóliója termékek széles választékát kínálja átfogó a tervező-, fejlesztő- és karbantartó mérnökök támogatására. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak az online forrásokhoz, adatlapokhoz, jelentkezési megjegyzésekhez, videókhoz, webináriumokhoz és az éjjel-nappali technikai támogatáshoz.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek