EuroBLECH 2014

Befektetésre készen

2014. november 25., kedd, 08:33

Címkék: EuroBLECH 2014 lemezmegmunkálás

Öt sikeres napon van túl a fémlemez-megmunkálás 23. nemzetközi szakkiállítása. Az EuroBLECH 2014 összesen 59 600, a lemezmegmunkálás legújabb technológiai trendjei iránt érdeklődő szakmai látogatót vonzott Hannoverbe.

A 38 országból érkezett rekordmennyiségű, összesen 1 573 kiállító innovatív megoldások, high-tech gépek és élő bemutatók széles spektrumát tárták az érdeklődők szeme elé, összesen 86 500 négyzetméteren. Míg a kiállítói létszám nagyjából 5%-kal, a kiállítási terület pedig 3%-kal növekedett, a látogatószám gyakorlatilag változatlan maradt. Az előzetes felmérés eredményei szerint az összetétel a képzett, szakmai látogatók irányába mozdult el.

„A kiállítást pozitív befektetői hangulat hatotta át. A nyolc kiállítási csarnokban élénk kereskedés zajlott és számos kiállító számolt be jelentős értékesítési sikerekről és nemzetközi üzleti kapcsolatok tető alá hozásáról. A kiállítói felmérés első eredményei szerint a részt vevő vállalkozások rendkívül elégedettek az EuroBLECH 2014 eredményeivel. A kiállítók túlnyomó többsége teljes mértékben, vagy nagyrészt elérte saját ügyfélkörét és pozitívan értékelte a látogatói összetételt, valamint a kiállítás nemzetköziségét” foglalta össze Nicola Hamann, a szervező Mack Brooks Exhibitions ügyvezető igazgatója.

Az EuroBLECH 2014 forgalmas légköre a lemezmegmunkálásban uralkodó pozitív kilátásokat tükrözte vissza. A vállalatok értékelése szerint a jelenlegi üzleti légkör kedvezőbb, mint két éve volt. Idén a kiállítók fő célja az új piacok meghódítása volt, így a korábbi rendezvényekhez képest az EuroBLECH 2014 nemzetközisége is növekedett.

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy a két évvel ezelőtti 48%-hoz képest idén a kiállítók 52% -a érkezett Németországon kívülről és a nemzetközi látogatók hagyományosan magas arányát is tovább tudtuk növelni. 34-ről 38%-ra emelkedett a külföldi látogatók aránya” jelentette ki Nicola Hamann. A külföldi látogatók a legnagyobb számban Hollandiából, Ausztriából, Svájcból, Olaszországból, Lengyelországból, Svédországból, Törökországból, a Cseh Köztársaságból, Spanyolországból, Nagy-Britanniából, Belgiumból és az Egyesült Államokból érkeztek.

A látogató összetételben nagyon magas, 41% volt a felsővezetők, és 81% a döntéshozatalban résztvevők aránya. A kiállítás összes látogatójának csaknem fele határozott befektetetési szándékkal érkezett Hannoverbe. Az EuroBLECH 2014 kiváló értékelést kapott mind látogatói, mind kiállítói oldalról. A résztvevők, különösen az átfogó kínálattal és a nemzetköziséggel voltak elégedettek. A kiállítók több mint kétharmada a következő, 2016. október 25-29. között Hannoverben rendezett EuroBLECH-en is részt kíván venni.

A kulcsfontosságú piacokon a Mack Brooks Exhibitions jövőre is lemezmegmunkálási kiállítások sorát rendezi meg. A BLECH Russia 2015. március 24-26. között Szentpéterváron, a BLECH India április 22-25. között Mumbaiban várja az érdeklődőket. Az első AsiaBLECH 2016. május 11-én a kínai Suzhou-ban nyitja meg kapuit. Az AsiaBLECH a 2013 óta sikeresen megrendezett BLECH China helyébe lép.

 

www.euroblech.com

www.blechevents.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek