Intelligens és intuitív megoldások elérhető közelségben

A Festo elektromos automatizálási megoldásai egyszerűséget és hatékonyságot biztosítanak

2015. március 02., hétfő, 12:21

Címkék: EXCH H-gantry EXCT T-gantry EXPT delta robot Festo mini EXCM H-gantry

A 21. századi automatizálási technológia tökéletességet nyújt a sebesség, precizitás és minőség terén – sőt intelligens és intuitív is. „A Festo nagymértékben hozzájárul mindehhez elektromos és pneumatikus probléma megoldási szakértelmével” – mondta Martin Schorbach, a Festo elektromos hajtások üzletágának vezetője.

„A Festo nem csupán megfelelő termékeket kínál. Óriási előnye, hogy a pneumatikus és elektromos technológia terén is széles termékportfólióval és sok tapasztalattal rendelkezik, így pontosan tudja, hogyan kombinálhatók a különböző technológiák, illetve mikor előnyösebb az egyik és mikor a másik alkalmazása” – tette hozzá Schorbach. Valójában az ügyféligény fogadása egy rendkívül hatékony folyamatot indít el, melynek eredménye lehet például egy összetett, telepítésre kész handling rendszer üzembe helyezése. A Festo mérnök szaktanácsadói, projekt-mérnökei, iparági szakértői és specialistái a mozgásvezérlés, robotika, vezérlési technológia és precíziós manipuláció területén együttműködnek az ügyfél igényein alapuló, költséghatékony és energiatakarékos megoldás kidolgozásában.

EXCM H-gantry

CPX automatizálási platform

A Festo-szakértők a széles és mély termékportfólióra alapozhatnak, a mechanikus hajtási komponensektől kezdve a motorokon, tengelyvezérlőkön, meghajtási funkciókon, valamint diagnosztikus és üzemeltetési egységeken át a mozgás- és rendszervezérlőkig. Minden egyetlen forrásból származik, és tökéletesen együttműködik.

CPX automatizálási platform

Az olyan megoldáscsomagok, mint amilyen a CPX automatizálási platform pneumatikához, és a CMXR elektromos automatizáláshoz, lehetővé teszik a funkciók integrációját és az összetettség csökkentését. „A CPX hidat képez pneumatikus és elektromos hajtástechnika között, valamint összekapcsolja a gyártás-automatizálást és a technológiai folyamatok automatizálását” – emelte ki Schorbach.

Telepítésre kész robotika

A Festo az elmúlt években az elektromos hajtástechnika alapú handling és manipulációs megoldások terén megvalósított, kirobbanó innovációival meglepte az automatizálás piacát. Ezek közé az innovációk közé tartozik a például az EXPT delta robot, a nagy sebességű EXCH H-gantry, a nagy sebességű EXCT T-gantry és a mini EXCM H-gantry.

EXPT delta robot

A telepítésre kész handling megoldások általános jellemzője a rendkívül dinamikus üzemelés, amely köszönhető az alacsonyan mozgó tömegnek és annak a ténynek, hogy a Festo termékportfóliójának standard komponenseiből hozták létre. A moduláris tengelyrendszer lehetővé teszi, hogy a vásárlók önállóan konfigurálhassák és rendelhessék meg rendszereiket. A telepítésre kész megoldásokat vásárló ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy megbízható mechanikai komponenseket, tökéletesen összehangolt hajtásvezérlőket és a teljes motorkínálat legoptimálisabb változatát kapják.

www.festo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek