Együttműködik a Goodyear FleetFirst és a Groupe CAT logisztikai csoport

2015. július 09., csütörtök, 15:11

Címkék: abroncs goodyear Groupe CAT logisztika szállítmányozás

A Goodyear FleetFirst tehergépkocsi abroncsmenedzsment programjának legújabb ügyfele a Groupe CAT európai gépjármű-logisztikai vállalat. A legújabb FleetFirst szerződés gépjármű-szállítási szolgáltatásokkal indul, a későbbiekben pedig a szolgáltatások köre lefedi majd a CAT árulogisztikai részlegének műveleteit is.

A Groupe CAT a legújabb jelentős flotta, amely a Goodyear professzionális tehergépkocsi-abroncsmenedzsmentjéhez csatlakozik, mely kiváló minőségű termékeket, célzott szolgáltatásokat és innovatív megoldásokat nyújt. A franciaországi Boulogne Billancourt-i központú globális vállalat járművekkel és árukkal kapcsolatos logisztikai szolgáltatásokra specializálódott. Az 1200 járművet és pótkocsit üzemeltető CAT Groupe 2014-ben 1024 millió eurós forgalmat bonyolított le több mint 3,6 millió jármű és 707 000 tonna pótalkatrész kiszállításával. A Goodyearrel kötött FleetFirst szerződés kezdeti szakasza a CAT fő európai leányvállalatainak gépjármű-szállítási műveleteire terjed ki az Egyesült Királyságtól egészen Romániáig, illetve Litvániától Portugáliáig, később pedig a Goodyear fogja menedzselni és szervizelni a francia flotta áruszállítási műveletei során használt járműveket is.

„Azért választottuk a Goodyeart, mert kiemelkedő teljes tulajdonlási költségeket tesz lehetővé, mely hozzájárul versenyképességünk növeléshez, továbbá páneurópai szervizhálózatával biztosítja flottánk mobilitását” – mondta Patrice Grosset a Groupe CAT flottaigazgatója. „Ez az együttműködés lehetővé teszi a CAT számára, hogy európai piacain az ügyfelek számára a legjobb szolgáltatási szinten nyújtsa” – tette hozzá.

Ami a termékeket illeti, a Groupe CAT járműveit Goodyear és Dunlop prémium tehergépkocsi-abroncsokkal szerelik fel (pl. nagy futásteljesítményű KMAX, valamint üzemanyag-hatékony FUELMAX abroncs-termékcsaláddal). A termékek kiváló teljesítménye mellett a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálat, a nagy páneurópai TruckForce szervizhálózat és a FleetOnlineSolutions, valamint az internetalapú abroncsmenedzsment azok a kulcsfontosságú elemek a CAT számára, amelyek alapján a Goodyear FleetFirst tehergépkocsi abroncsmenedzsment programot választotta.

„Filozófiánk középpontjában a kiváló minőségű termékek, a célzott szolgáltatások és az innovatív megoldások állnak a FleetFirst-koncepció szerves részeként – ez az, ami meggyőzte a Groupe CAT-et, amely mostanáig nem rendelkezett központosított abroncsmenedzsmenttel, az általunk kínált csomag előnyei azonban egyértelműen kiderültek számukra” – mondta Jan-Piet Huylebroeck a Goodyear EMEA régiójának értékesítési igazgatója. „A Goodyear FleetOnlineSolutions által nyújtott központi számlázáson és jelentési rendszeren alapuló képessége a közös abroncsmenedzsment-eljárások kidolgozására meggyőzte a CAT-et, hogy a Goodyear a legjobb választás a partnerségre” – tette hozzá.

Ami az abroncsmenedzsmentet illeti, a Goodyear FleetOnlineSolutions kulcsfontosságú elem a CAT számára. Az internetalapú abroncsmenedzsment-program a CAT, a Goodyear és az összes szolgáltató számára hozzáférhető. A rendszer biztosítja az abroncsokra vonatkozó, megegyezés szerinti eljárások részleteit és a CAT flottát szolgáló több mint 2000 páneurópai TruckForce partner egyes járműveinek adatait. Ezáltal csökkenthető az állásidő és a papírmunka. Továbbá a FleetOnlineSolutions központilag számol be az abroncsok teljesítményéről és a kapcsolódó költségekről. Az országúti segélyszolgálatot szükség szerint a 24 órás ServiceLine nemzetközi, éjjel-nappal működő segélyszolgálat fogja biztosítani.

www.goodyear.com

www.groupecat.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Média Partnerek