A Hankook bővíti stratégiai együttműködését a Schmitz Cargobull AG-val

2015. február 19., csütörtök, 21:50

Címkék: Hankook_Tire Schmitz_Cargobull_AG

A Hankook gumiabroncsgyártó bővíti együttműködését a Schmitz Cargobull AG-val , amely Európa vezető teherautó-pótkocsi gyártója.

A nehézsúlyú tehergépkocsik félpótkocsijainak gyártására szakosodott vállalat által alkalmazott innovatív gyártási technológiák jó alapot jelentenek a különlegesen hatékony szállítási megoldások számára. A Hankook TBR prémium pótkocsi gumiabroncsok már évek óta rendelkezésre állnak, mint eredeti gyári felszerelésaz összes Cargobull pótkocsi típushoz. A beszállítói szerződések hosszú távú meghosszabbítása mellett a két vállalat megállapodott egy jövőbeni nemzetközi szintű stratégiai együttműködésben is.
 
Németország, Neu-Isenburg, 2015. február 18. – A prémium gumiabroncsgyártó Hankook az európai feltételeknek megfelelően módosított, csúcstechnológiás, rendkívül környezetbarát és hatékony TBR pótkocsi gumiabroncsokat szállít a Hankook e-cube/e-cube MAX és SmartWork sorozatokból eredeti gyári felszerelésként a Schmitz Cargobull AG számára a jövőben is. A két vállalat nemrégiben írta alá hosszútávú jövőbeni együttműködését. A horstmari székhelyű Schmitz Cargobull AG Európa piacvezető vállalata a teherautó pótkocsi szegmensben. A Hankook TBR pótkocsi abroncsok eredeti gyári felszerelésére vonatkozó üzleti megállapodás a Schmitz Cargobull vállalattal kezdetben az európai piacra fog összpontosulni, és jelenleg kilenc méretre terjed ki a 19,5 és 22,5 coll közötti tartományban, beleértve a Hankook új e-cube MAX sorozatából a 455/40 R 22,5 megaméretet is. Az összes Hankook gumiabroncsot közvetlenül a vállalat gyártási helyszínére szállítják.


 
A Hankook prémium teherabroncsait az új, díjnyertes, belföldi és nemzetközi távolsági forgalomra tervezett Schmitz Cargobull pótkocsikra szerelik fel. Az alkalmazott Hankook gumiabroncsok között szerepel az e-cube és e-cube MAX sorozat is nemzetközi nagy távolságú forgalomra, melyeket különösen a gördülési ellenállás tekintetében optimalizáltak, illetve a Hankook SmartWork sorozata, például építőipari alkalmazásra. Az adott alkalmazásnak megfelelően módosított futófelületi mintázatok különösen a környezetbarát jellemzők és az élettartam tekintetében mutatnak kiemelkedő tulajdonságokat, ami a szállítmányozási üzletágban egyre fontosabbá váló jellemző, a TCO (Total Cost of Ownership – teljes birtoklási költségek) vonatkozásában is lényeges szempont.
 
- Korszerű teherabroncsainknak eredeti gyári felszerelésként történő alkalmazása mellett együttműködésünk bővülése a Schmitz Cargobull-lal további bizonyíték termékeink kiváló minőségére és innovációs képességeink elismertségére, ami tovább fogja erősíteni európai piaci pozíciónkat ebben a szegmensben is – jelentette ki Ho-Youl Pae, a Hankook Tire európai igazgatója. - Nagy örömmel tölt el bennünket együttműködésünk erősödése és büszkék vagyunk arra, hogy gumiabroncsaink és szolgáltatásaink megfelelnek a piacvezető vállalat követelményeinek a teljesítmény, hatékonyság és fenntarthatóság tekintetében – tette hozzá Dietmar Olbrich, a német nyelvű piacok marketing és értékesítési igazgatója.
 
- Stratégiai együttműködésünk további bővítése a Hankook vállalattal, logikus lépés az SCB számára, hiszen az abroncsgyártó üzleti filozófiája és célkitűzései hatékonyan hozzájárulnak cégünk jövőbeli sikereihez is – mondta el a most létrjetött megállapodás kapcsán Bernhard Schmitz, a Schmitz Cargobull AG ügyvezető partnere. Úgy véljük, hogy a hosszú távú együttműködés a Hankook vállalattal támogatni fogja prémium termékeinkkel kapcsolatos elvárásainkat, hogy optimális szállítási megoldásokat nyújthassunk ügyfeleinknek a jövőben is. - fűzte hozzá Alain Versace, a vállalat gumiabroncs üzletág fejlesztési vezetője.
 

 
A Hankook Tire vállalatról
 
A Hankook Tire a világ egyik legdinamikusabban fejlődő gumiabroncsgyártójaként innovatív, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, buszok és a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak). A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten több mint 20 000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja. A vállalat bevételének megközelítőleg 30 százalékát az európai és FÁK országokba történő szállítások adják.
 
A kiváló minőség és vezetési élmény biztosítása érdekében a Hankook Tire árbevételének jelentős részét fordítja kutatás-fejlesztési tevékenységre, amely világszerte öt fejlesztési központjában (Korea, Németország, Egyesült Államok, Kína és Japán) folyik. Regionális hannoveri kutatás-fejlesztési központjában a vállalat testreszabott abroncsokat fejleszt az európai piac és a vezető európai autógyártók számára.
 
A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Oroszországban, Törökországban, Svédországban és Lengyelországban vannak kereskedelmi képviseletei. A termékeket regionális nagykereskedők terítik a további európai országokban.
 
A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. Az immár 885 millió euró összértékű beruházásból a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg már több mint 3200 alkalmazottat foglalkoztat és évente 14 milliónál is több gumiabroncsot gyárt személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára. A jelenleg folyamatban lévő harmadik beruházási ütem 2014/15-ös befejezését követően a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra fog növekedni. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is.
 
További információ: www.hankooktire-press.com és www.hankooktire-eu.com/hu ; https://www.cargobull.com/fr/Detail_news-368_213_383.html ; https://www.ipari.hu/index.php

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek