Virtuális standtúra az Ipar Napjai 2018 kiállításról

2018. július 03., kedd, 15:54

Címkék: Ipar Napjai 2018 kábel kábelkonfekcionálás kábeltechnológia kiállítás Komax Thonauer

A Komax Thonauer Kft. idén is aktív és látványos résztvevője volt a budapesti Ipar Napjai 2018. kiállításnak. A cég munkatársai örömmel látták vendégül a több mint 56 vállalattól érkező érdeklődőket. A meglévő partnerekkel való együttműködés megerősítése mellett sok új kapcsolat jött létre.

A kiállított technológiáknak köszönhetően a Komax Thonauer a rendezvény műszaki színvonalának emeléséhez is jelentősen hozzájárult. A standon a gépeket működés közben mutatták be, melyek közül az innovatív Komax Alpha 356 DualCore feldolgozó krimpelő automatát, több asztali vezeték és kábelfeldolgozó berendezést állítottak ki a kábelfeldolgozással foglalkozó termékek közül. Idén először volt látható a látványos Easy Wiring univerzális kábelszerelő-tábla, amit a látogatók ki is próbálhattak.


 

A kiállítás után a cég egy újdonsággal kedveskedik azoknak az érdeklődőinknek, akik nem tudtak idén ellátogatni a standhoz és azoknak is, akik fel akarják frissíteni a termékekkel kapcsolatos emlékeiket:

Az alábbi linkre kattintva 3D-ben tekinthető meg a stand, a kiállított gépek és berendezések, melyekre kattintva a részletekről is tájékozódhatnak.

 

Nézzen szét a standon virtuálisan!

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek