Új időpontot tűztek ki a düsseldorfi wire és Tube szakvásároknak

2020. december 7-11. között rendezik meg a két seregszemlét

2020. március 09., hétfő, 11:08

Címkék: cső csőipar düsseldorf huzal kábel kábeltechnológia messe düsseldorf Tube Tube 2014 Tube 2016 Tube 2020 wire Wire 2014 wire 2016 wire 2020

A huzal-, kábel- és csőipar vezető nemzetközi világvásárait, a wire és a Tube seregszemléket 2020. december 7-e és 11-e között rendezik a düsseldorfi vásárközpontban.

A Messe Düsseldorf ezzel a döntéssel gyorsan reagál a szakmai seregszemlék nemrég kommunikált elhalasztására. A halasztásról minden érintett partnerrel egyeztetve döntöttek a koronavírus lehetséges terjedésével kapcsolatos és egyre gyorsabb ütemben érkező fejlemények ellensúlyozására.

„Nagyon fontos nekünk, hogy minél hamarabb közöljük Önökkel ezt az új vásáridőpontot, hogy biztosítsuk a tervezhetőséget az egész iparágnak és a partnereiknek” – mondta Wolfram N. Diener, a Messe Düsseldorf GmbH ügyvezetője, majd így folytatta: „Az ügyfeleink és partnereink bízhatnak abban, hogy nehéz helyzetben is megfontoltan és teljes felelősséggel cselekszünk.”

A Messe Düsseldorf vásártársasággal fennálló szerződések az új vásáridőpontra is érvényben maradnak és a már megvásárolt látogatói belépők szintén érvényesek. A várakozások szerint 15 vásárcsarnokban mintegy 2.600 kiállító mutatja be a huzal- és csőgyártás, a megmunkálásuk és feldolgozásuk legújabb gépeit és berendezéseit, a végtermékeket, a termékeket és szolgáltatásokat.

Jelzésértékű a düsseldorfi szállodaipar a DEHOGA (vendéglátó-ipari gazdasági szövetség) szakmai szövetség révén megfogalmazott reakciója: „Arra ösztönözzük a tagságunkat és a teljes ágazatot, hogy a kiállítók és látogatók foglalásainak átütemezésében legyenek rugalmasak. A düsseldorfi szakvásárok, mint a wire és a Tube is, fontos szerepet töltenek be a város életében, a szállodaiparban és a vendéglátásban. Öngól lenne, ha nem kedveznénk a vendégeinknek” – vélte egyhangúlag a DEHOGA két képviselője, a Düsseldorf/Rajna-menti Neuss járási csoport elnöke, Giuseppe Saitta és a Düsseldorf/Rajna-menti Neuss járási szállodaipari és turisztikai szakcsoport részéről Rolf D. Steinert.

www.wire.de

www.Tube.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek