Új időpontban a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítások

2021. március 02., kedd, 21:14

Címkék: HUNGEXPO Ipar Napjai 2014 Ipar Napjai 2015 Ipar Napjai 2016 Ipar Napjai 2017 Ipar Napjai 2018 Ipar Napjai 2020 kiállítás Mach-Tech

A Kormány február 25-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (köztük a rendezvénytartási tilalom) 2021. március 15-ig meghosszabbításra kerültek, ezért a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítás-együttes eredetileg meghirdetett májusi időpontban történő megrendezhetősége bizonytalanná vált.

A Hungexpo Zrt. vezetősége a jelenlegi helyzetet mérlegelve a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítások elhalasztásáról döntött.

Az új időpont: 2021. június 15-18.

A szervezők az aktuális helyzet tükrében április 20-i hatállyal ismét megvizsgálják a kiállítás megvalósíthatóságát. A hagyományos, fizikai térben megvalósuló kiállítás mellett idén virtuálisan is csatlakozhatnak a kiállítók az eseményhez, mivel a helyszíni kiállítást virtuális kiegészítéssel bővítik, szélesítve a látogatói találkozásokés üzletkötések lehetőségét.

Március 3-6. között tart nyitva a HUNGEXPO idei első rendezvénye, a virtuális AGROmashEXPO, mely a kiállítói kínálat mellett bemutatja, hogy milyen lehetőségeket kínál kiállítóknak és látogatóknak egyaránt ez az új technológia. A virtuális kiállítás ingyenesen megtekinthető egy rövid regisztrációt követően:

https://agromashexpo.hu/latogatoknak/virtualis-kiallitas-regisztracio/

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek