Száguld a magyar autóipar

Októberben újra kinyitja kapuit Magyarország egyetlen járműipari beszállítói szakkiállítása

2017. április 03., hétfő, 06:00

Címkék: autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító Automotive Hungary automotive industry HUNGEXPO kiállítás

Az autóipari trendek és a piaci igények alapján – szakmai partnereivel közösen – a Hungexpo Zrt. 2013-ban szervezte meg az első AUTOMOTIVE HUNGARY-t, melynek társrendezvénye az AUTÓTECHNIKA nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás lett. Azóta a kiállítási csokor mind kiállítószámban, mind területben, mind a szakmai látogatókat tekintve folyamatosan bővül, és a régióban meghatározó eseménnyé nőtte ki magát.

MÚLT – ADATOK

Az elmúlt években 16 ország összesen 537 kiállítója vett részt legalább egyszer a komplex járműipari fórumon, melyre 2016-ban:

  • rekordszámú látogató, mintegy 10 000 szakember érkezett
  • 11 ország 250 kiállítója hozta el termékeit és szolgáltatásait
  • 7 000 m2 kiállítási területen

A 4, magyarországi gyártótelephellyel rendelkező autógyártó – Audi, Mercedes, Opel, Suzuki – mellett számos, a saját területén meghatározó cég, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók széles rangsora volt jelen. A kiállítók újdonságaik, termékeik, szolgáltatásaik bemutatása mellett többek között HR-ajánlatokkal is várták a szakembereket.

2017

Idén a piacvezetők, gyártók és beszállítók részvételével újra megrendezzük a járműipar komplex fórumát, melyen már fix helyük van többek között a szakmai szervezet kollektív standjainak, az Apollo Tyresnak, a Flexnek, a FANUC-nak, a Keyence-nek, a Knüppelnek, a KUKA-nak, a Mitutoyónak, a TyssenKruppnak vagy a Wedcónak. A sort új kiállítók is bővítik Németországból, Spanyolországból, Koreából és Törökországból.

Csatlakozzon hozzájuk Ön is, válassza ki a pavilonban cége számára a legmegfelelőbb helyet!

PROGRAMOK:

A kísérőesemények a hagyományokhoz híven az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épülnek: ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER. Szakmai partnereink közreműködésével számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú programon vehetnek részt, akik kilátogatnak a kiállításra.

SPECIALITÁSOK MINDEN KIÁLLÍTÁSON:

AUTOMOTIVE HUNGARY TechTogether – verseny műszaki egyetemisták, főiskolások autóépítő csapatai számára, mely felvonultatja a járműipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére.

BESZÁLLÍTÓI FÓRUMOK450 ÜZLETI TÁRGYALÁS 2016-ban – a járműiparban dolgozó szakemberek számára szervezett üzleti találkozók, melyeken új üzleti kapcsolatokat építhetnek (JETRO, HIPA, MAJOSZ).

MAGAS SZÍNVONALÚ SZAKMAI KONFERENCIÁK (Portfolio.hu, MAGE, BPMK)

SZAKMAI PARTNEREK:

  • Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE)
  • Magyar Járműalkatrész-gyártók Országos Egyesülete (MAJOSZ)
  • Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)

Legyen Ön is kiállító a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórumon, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen van, a formatervezéstől a gyártásig, lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére!

Foglalja le helyét kedvezményes áron, és válassza ki standhelyét a pavilonban jelentkezésével egy időben! Kedvezményes jelentkezési határidő: 2017. április 15.

KEDVEZMÉNYES ÁRAK KIÁLLÍTÓKNAK:

A kiállításra előjelentkezési kedvezményeket kínálunk helydíjainkból. Kedvezményes jelentkezési határidő: 2017. április 15.

AUTOMOTIVE HUNGARY – 5. nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

2017. október 18–20.

Csatlakozzon a magyar járműipar komplex fórumához, küldje be jelentkezési ívét, és foglalja le helyét kedvezményesen!

TÁRSRENDEZVÉNY: AUTÓTECHNIKA – nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, a szervezőcsapat készséggel áll rendelkezésére a +36-1/263-6384-es, a +36-1/263-6341-es és a +36-1/263-6049-es telefonszámokon, vagy az automotivexpo@hungexpo.hu e-mail-címen!

www.automotivexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek