Parts2clean-körkép 2. rész

Ipari tisztítástechnológiai szakkiállítás Stuttgartban

2016. június 01., szerda, 06:00

Címkék: Dürr Ecoclean felülettisztítás oldószeres tisztítás parts2clean 2016 sorjátlanítás STRAMA-MPS Maschinenbau tisztítástechnológia

2016. május 31. és június 2. között Stuttgartban kerül sor az ipari tisztítástechnológia vezető nemzetközi szakkiállítására. A gépek és berendezések, a folyamatok, a zsírtalanításra történő előkészítés, az alkatrészek, komponensek, kosarak és paletták tisztítása és előkezelése, a folyamatautomatizálás, a tisztatéri technológia, a korrózióvédelem, az állagmegóvás, a csomagolás, a takarítás, a minőségbiztosítás, a vizsgálati módszerek és analitikai eljárások széles körű kínálatából a TechMonitor válogatása nyújt kis ízelítőt.

Kategória: Tisztítórendszerek

STRAMA-MPS Maschinenbau GmbH & Co. KG

Ömlesztett termékek egyedi és precíz sorjátlanítása

Az ömlesztett alkatrészek egyenkénti, pontos sorjátlanításának kulcsa az automatizálási rendszerek precíz tisztító- és sorjátlanítótechnológiával történő együttes alkalmazása. A Strama-MPS az automatizálás és a tisztítószerek terén is kiváló eredményekre törekszik, összekötve azokat a cég tisztító- és sorjátlanítótechnikai megoldásaival. A vállalat által használt rendkívül pontos, nagynyomású vízsugaras technológia egyidejűleg akár 24 mikroméretű alkatrész sorjátlanítására képes ±20 mikronos pontossággal. A rendszer működését bemutató példában hat külön alkatrész 3 mm átmérőjű furataiba 2 mm-es forgótüskék hatolnak be az egyidejű és nem érintkező eljáráshoz.

STRAMA-MPS Maschinenbau GmbH & Co. KG

94315 Straubing, Németország

Telefon: +49 09421 7390

www.strama-mps.de

5. pavilon, C01. stand

Dürr Ecoclean GmbH

Rendkívül rugalmas, kompakt rendszer oldószeres tisztításhoz és korrózióvédelemhez

A nem halogénezett szénhidrogénekkel vagy módosított alkoholokkal működő EcoCCompact vákuumos rendszerrel a Dürr Ecoclean a sikeres elődnek számító korábbi Compact 80 C/P sorozatot optimalizálta. A tisztításra és korrózióvédelemre egyaránt használható gép kifejlesztéséhez a Dürr Ecoclean más tisztítórendszerek építésében szerzett tapasztalata és technológiái is szerepet játszottak, így kellően rugalmas különböző tisztítási feladatok elvégzéséhez. A választható opciók széles köre kiterjedt alkalmazási lehetőségek előtt tárja szélesre a kapukat – a zsírtalanító eljárásoktól kezdve a legigényesebb követelményeknek is megfelelő tisztítási feladatokig. Az EcoCCompact optimálisan beállítható az egyedi vevői igényekhez, legyen szó akár előzetes, közbenső vagy végleges tisztítási műveletekről. A hangsúly minden esetben a termék egységére jutó költség csökkentésén és a maximális tisztítási hatékonyságon van.

Dürr Ecoclean GmbH

70794 Filderstadt, Németország

Telefon: +49 7117 0060

www.durr-ecoclean.com

5. pavilon, D35. stand

Vége

Kapcsolódó cikk:

Parts2clean-körkép 1. rész

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek