Parts2clean-körkép 1. rész

Ipari tisztítástechnológiai szakkiállítás Stuttgartban

2016. május 30., hétfő, 06:00

Címkék: felülettisztítás parts2clean 2016 rezgés SinapTec SONOPOWER DIGITAL 3S tisztítástechnológia ultrahang-generátor ultrahangos tisztítás Weber Ultrasonics

2016. május 31. és június 2. között Stuttgartban kerül sor az ipari tisztítástechnológia vezető nemzetközi szakkiállítására. A gépek és berendezések, a folyamatok, a zsírtalanításra történő előkészítés, az alkatrészek, komponensek, kosarak és paletták tisztítása és előkezelése, a folyamatautomatizálás, a tisztatéri technológia, a korrózióvédelem, az állagmegóvás, a csomagolás, a takarítás, a minőségbiztosítás, a vizsgálati módszerek és analitikai eljárások széles körű kínálatából a TechMonitor válogatása nyújt kis ízelítőt.

Kategória: Rendszerek és alkatrészek

SinapTec

Új 40 kHz-es ultrahang-generátor

A SinapTec által kifejlesztett új radiális ultrahang-generátor az ultrahangmezőt 360°-ban osztja el a szonda teljes hosszában. A 40 kHz teljesítményű ultrahang-generátor telepíthető a merítőkádakba, vagy azokon kívül, illetve a falon keresztül is vezethető. Az ultrahang-generátorokat legtöbbször forgatható vagy dönthető kosarakkal együtt használják, mert a bonyolult geometriák esetében előforduló levegőzárványoknál az ultrahang hatástalan. Az új generátor működési frekvenciája kisebb hanghatás mellett is az érzékeny anyagok lágyabb tisztítási folyamatát teszi lehetővé. A cég az alkatrésztisztításhoz az ultrahang-generátorok széles választékát kínálja, akár egyedi igényeknek megfelelő problémamegoldás révén.

 

SinapTec

59260 Lezennes, Franciaország

Telefon: +33 3 2061 0389

www.sinaptec-ultrasonic-cleaning.com

5. pavilon, B49. stand

Weber Ultrasonics GmbH

Az ultrahang rugalmasabb felhasználása növeli a folyamat stabilitását

A 25/50 kHz teljesítményen üzemelő SONOPOWER DIGITAL 3S rendszerrel a Weber Ultrasonics olyan innovatív megoldással jelentkezik, amely vákuumkamrás tisztítórendszerekben is lehetővé teszi a többfrekvenciás ultrahangos technológia használatát. Ezáltal jelentősen megnő a szóba jöhető alkalmazások száma és rugalmassága. Az oldószerbe merített speciális rezgésátalakító 25, illetve 50 kHz frekvencián működtethető, ami optimális folyamatot eredményez mind a durvább, mind a finomabb tisztítási eljárások során. Ennek eredményeként a tisztasági követelményeket hatékonyan és magas szintű folyamat-megbízhatósággal teljesíthetjük egyetlen tisztítóberendezéssel, még változó alkatrész-geometriák mellett is. A kisszériában gyártott – és gyakran két tisztítógépet igénylő – alkatrészek esetében gyorsan megtérül a beruházás.

Weber Ultrasonics GmbH

Ittersbach, Németország

Telefon: +49 7248 92070

www.weber-ultrasonics.com

5. pavilon, D45. stand

Folytatjuk

Kapcsolódó cikk:

Parts2clean-körkép 2. rész

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek