Országos Creo tervezési verseny

Nyerj egy iPhone-t!

2015. március 29., vasárnap, 13:09

Címkék: Creo iphone 6 S&T Consulting Hungary Kft. verseny

Az S&T Consulting Hungary Kft. ez évben is meghirdeti az országos Creo CAD modellezési versenyt felsőoktatási intézmények tanulói részére. A verseny komoly hagyományokkal rendelkezik. Minden évben nívós pályaművek érkeznek a versenyre, és a hallgatók rendre komoly szakmai felkészültségről tesznek tanúbizonyságot.

A versenyre egyéni pályázók jelentkezhetnek. A kétfordulós megmérettetés első fordulójában Creóval készült pályaművekkel lehet indulni, a tematika szabadon választott. A döntőbe az országos, meghívásos online szakmai szavazás, a Facebook-on történő közösségi szavazás és az S&T CAD szakértői szavazás egyesített eredményeivel lehet bekerülni.

A tavalyi egyik győztes, Bartalus Dávid pályamunkájának különlegessége a küllő nélküli kerékagymotor koncepció kidolgozása volt a nemzetközi Shell Eco Marathonra készülő járműben

A döntőben a versenyzőknek olyan összetett feladatokat kell megoldaniuk, ahol szükség van haladó modellezési, formatervezési és szimulációs ismeretekre is. Az első forduló jelentkezési határideje: április 15., a döntőre április 24-én kerül sor.

A verseny fődíja napjaink legnépszerűbb okostelefonja, az iPhone 6. A győztes felkészítő tanára tiszteletdíjban, a dobogósok tárgynyereményekben részesülnek. Ebben az évben új elem, hogy 150.000 Ft különdíjjal gazdagodik az az autóépítő csapat, amelyiktől a legtöbb hallgató pályázik.

Görögh Imre megosztott első díjat nyert tavaly, ő egy tárcsázó gépkapcsolat részletes kidolgozásával pályázott 

A részletes pályázati feltételek itt tekinthetők meg:

https://drive.google.com/file/d/0B4PgBcu6CN4EUnVOalJMRWFqbjQ/view?usp=sharing

A tavalyi győztesek:

http://www.snt.hu/blog/kulonleges-palyamuvek-creo-versenyen/

További információ:

S&T Consulting Hungary Kft.

www.snt.hu/cad

06-1/371-8060

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek