Megvan a METAV kiállítás új dátuma

2021-re halasztották a düsseldorfi gyártástechnológiai és fémipari szakkiállítást

2020. március 10., kedd, 19:30

Címkék: düsseldorf fémipar fémmegmunkálás messe düsseldorf metav METAV 2021 szerszámgépipar

Dr. Wilfried Schäfer, a METAV szervezőjének számító VDW (Német Szerszámgépgyártók Szövetsége) ügyvezető igazgatójának elmondása szerint gyors megállapodás született a Messe Düsseldorf vezetőségével arról, hogy a METAV szakvásárt az eredeti dátum helyett 2021. március 23-26. között rendezik majd meg.

A METAV 2020 szakkiállítást az eredeti tervek szerint ez év március 10-13. között rendezték volna meg, de a koronavírus járvány miatt erről le kellett mondani. A szervezők számára fontos volt, hogy gyorsan megállapodjanak az új időpontról, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a kiállító cégek tervezni tudjanak a rendezvénnyel. "Nem volt könnyű dolgunk, hiszen a lemondások és halasztások miatt a teljes kiállítási naptárt újra kell tervezni" - jelentette ki dr. Schäfer. A szervezők feltételezése szerint a vírussal kapcsolatos aggodalmak 2021 elejére megszűnnek majd és a gazdasági kilábalás is kezdetét veszik majd az új időpontig. A szerszámgépipari egyik legnagyobb felvevőjének számít feldolgozóipar úgy számol, hogy a koronavírus járvány lecsengése után a kereslet gyorsan visszatér majd a korábban megszokott szintre.

"A METAV 2020 kiállításra megkötött nagyjából 460 kiállítói szerződés az új időpontra is érvényes lesz - erősítette meg a VDW ügyvezető igazgatója. - A 2021-es METAV a jövő év első felének legnagyobb fémipari szakkiállítása lesz majd, így számos befektetési döntést alapozhat meg, különösen Németországban és a Benelux államokban." Ezzek az elkötelezett METAV-kiállító Hermle AG ügyvezető igazgatója, Franz-Xaver Bernhard is egyetért: "Arra számítunk, hogy egy év múlva lényegesen kedvezőbb lesz a gazdasági környezet, így a 2021 márciusi METAV jó platformot ad majd az újjászülető igények kielégítéséhez." Hans-Jürgen Büchner, az Iscar Germany GmbH ügyvezető igazgatója szerint pedig "az idei visszaesés után egy jól bevált platform indíthatja majd el az üzlet újjáéledését."

Magyarországi képviselet:

BD-EXPO Kft

Máté Szilvia, képviseletvezető

Tel.: 1/346-0273

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek