Látogasson el Ön is a világ legnagyobb cső- és profilipari vásárára az EPL-Tech Kft-vel!

Tájékozódjon a tudomány és technika mai állásáról, a legújabb fejlesztésekről, trendekről.

2018. március 22., csütörtök, 20:21

Címkék: belépőjegy cső csőipar düsseldorf EPL-Tech Kft. messe düsseldorf Tube

Hamarosan kezdetét veszi az év legnagyobb cső- és profilipari szakvására a düsseldorfi vásárközpontban. A Tube 2018 névre hallgató szakvásár keretén belül több mint 1 200 nemzetközi kiállító mutatja majd be a terület legújabb fejlesztéseit 2018. április 16-20. között.

CSŐHAJLÍTÁSSAL FOGLALKOZIK?

Találkozzon gépgyáró partnerével és nézze meg, miben mások a többiek. Ismerje meg, hogy az Ön versenytársai milyen gépeket használnak és ez jelent-e számukra versenyelőnyt. Fokozza a versenyhelyzetet, legyen Ön is a fejlesztések motorja.

GÉPBERUHÁZÁS ELŐTT ÁLL?

Itt néhány óra alatt felmérheti a különféle gyártók kínálatát, megoldásait, minőségét, szolgátatásait és nem utolsó sorban személyes ismeretségekre tehet szert. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg a beruházásainál.

Nézze meg élőben a DYNOBEND standját: HALLE 5, STAND G32

A holland Dynobend cégnél sok nagyszabású fejlődés és változás történt az elmúlt két évben. A Tube Biennálé az iparág legrangosabb rendezvényeként méltó alkalom arra, hogy a Dynobend több évtized cső- és profilalhajlítási szakértelmét és legfrissebb újításait új köntösbe öltöztetve mutassa be. Látogasson el a Dynobend új világába és élje át az anyag tökéletes alakulását.

 

 

Ismerje meg a PBT AG Profilbiegetechnik gépportfólióját: HALLE 6, STAND G06

A svájci székhelyű PBT AG Profilbiegetechnik magas minőségi és műszaki igényeket kielégítő digitális vezérlésű profilhajlító gépek gyártója. 1991 óta ügyfelekkel szorosan együttműködve tervez új műszaki megoldásokat komplex hajlítási feladatok hatékony kivitelezésére. A hajlítógépek tervezésétől az üzembe helyezésig, a vevők projektjének minden szakaszát figyelemmel kísérve, tanácsadással, prototípus-készítéssel, gépkezelők betanításával és helyszíni üzembe helyezéssel segíti ügyfeleit.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek