Látogasson el a virtuális ViscoTec Dispensing Expóra!

A ViscoTec első globális virtuális kiállítását 2020. december 1-3. között rendezik meg.

2020. október 13., kedd, 06:00

Címkék: adagolás adagolástechnika adagolórendszer additív gyártás elektromobilitás kiállítás légiipar preeflow ViscoTec

Az esemény a világ minden tájáról érkező látogatóknak ingyenes. A regisztráció után a három nap bármelyikén csatlakozhat a rendezvényhez - - a nap 24 órájában. A legújabb adagolástechnikai fejlesztésekről és trendekről a terület szakértői tartanak majd előadásokat, az értékesítési szakemberek pedig éjjel-nappal élő chaten keresztül lesznek elérhetők.

Mindent az adagolástechnikáról!

A virtuális standon képek, videólinkek, prospektusok és még sok minden más lesz elérhető. Válassza ki azt a szakterületet, amely a legjobban érdekli, és tudjon meg többet a precíz adagolástechnikai rendszerekről. Az alábbi területek lesznek látogathatók:

  1. Preeflow®

Folyadékok és paszták pontos, tisztán térfogatalapú adagolása kis és nagyon kis mennyiségben.

  1. Rendszerek és tervezés

A teljes adagolási rendszerek szakterülete az iparágak széles skáláján: többek között az autóiparban, az elektronikában, az általános iparban, valamint az űriparban.

  1. Higiéniai megoldások

A ViscoTec higiéniai megoldásai kombinálják a nagyon viszkózus, szilárd vagy félig szilárd anyagok folyamatbiztos és pulzálásmentes adagolását. A piacok a gyógyszeripar, az orvostechnika és a fogyasztási cikkek, például élelmiszerek, kozmetikumok és otthoni ápolószerek gyártása.

  1. Additív gyártás

A szekció az additív gyártásban alkalmazott viszkózus folyadékokat és pasztákat adagoló nyomtatófejekkel foglalkozik majd. Az egyedülálló pontosságú, egy- és kétkomponensű nyomtatófejek szinte minden folyadékhoz és pasztához használhatók.

 

 

  1. Légiipar

A cél a ragasztókat, tömítőanyagokat, stb. használó automatizált alkalmazások maximális biztonsága.

  1. E-mobilitás

Az elektromobilitásban alkalmazott adagolási megoldások nagy hatással vannak az olyan alkalmazásokban, mint a poradagolás, a hőkezelés, az akkumulátorgyártás, a csepegetés, a mágnesek összekötése, vagy éppen a tömítéstechnika.

  1. ViscoTec szolgáltatások

Az automatizált gyártósor megtervezésétől kezdve az üzembe helyezésig és a telepítésig a szakértők közvetlenül támogatják Önt a gyártásban. Pótalkatrészek szállítása, gyártási hibák orvoslása, folyamatok optimalizálása, karbantartás stb. – világszerte.

  1. Adagolástechnikai tesztek

A CIC (Ügyfél- és Innovációs Központ) ágazatspecifikus tesztlétesítményekből és műszaki irodákból áll, ahol egyszerre futtathatók komplex fejlesztések és adagolási tesztek az ügyfelek számára. Elemezzük az anyagokat, kiválasztjuk az optimális adagoló berendezéseket, és meghatározzuk a szükséges adagolási paramétereket. A teljesen automatizált folyamatok reális bemutatására anyagmozgató- és kezelő rendszerek, valamint robotok is rendelkezésre állnak.

Regisztráljon most! És csatlakozzon hozzánk decemberben.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek