Későbbi időpontra halasztották a wire/Tube 2020 szakvásárt

2020. március 02., hétfő, 12:35

Címkék: cső csőhajlító csőipar csővágás huzal kábel messe düsseldorf Tube Tube 2016 wire wire 2016

Valamennyi érintett partnerrel történő egyeztetést követően, rövid időn belül sor fog kerülni egy későbbi, a tervezés biztonságát garantáló, alternatív vásári időpont meghatározására.

A döntéssel a Messe Düsseldorf GmbH a szövetségi kormány krízisstábjának azon ajánlását követi, amit a Robert-Koch-Institut által meghatározott, nagyszabású tömegrendezvényeket érintő rizikófaktor figyelembevételével fogalmazott meg. Ezt az ajánlást figyelembe véve, valamint a fertőzöttek számának egyidejű, Európára is kiterjedő, nagymértékű növekedésére tekintettel, a Messe Düsseldorf számára egyértelmű volt a helyzet újraértékelése. A kialakult helyzetet bonyolítja a szakvásár kiállítóinak és látogatóinak elbizonytalanodása a részvételt illetően, valamint – elsősorban a külföldi partnereinket érintő – utazási komplikációk felmerülése is.

„Ügyfeleink, partnereink és dolgozóink bíznak bennünk. Ez a bizalom túlmutat a düsseldorfi nagyszabású nemzetközi rendezvények professzionális és sikeres lebonyolításán. Ezt a bizalmat akkor is érezniük kell irántunk, amikor az Önök biztonsága érdekében, kritikus döntés meghozatalára kényszerülünk” – hangsúlyozta Werner M. Dornscheidt, Messe Düsseldorf GmbH vezérigazgatója.

„Ez a döntés valamennyi résztvevő számára nehézségeket jelent. Azonban az időszerű halasztás úgy a Messe Düsseldorf, mint ügyfelei számára – az egyre dinamikusabb fejlődés szempontjából – kötelező érvényű” – nyilatkozta Thomas Geisel, Düsseldorf város főpolgármestere, a Messe Düsseldorf GmbH felügyelő bizottságának elnöke.

A wire/Tube magyarországi képviselete:

BD-EXPO Kft

Máté Szilvia, képviseletvezető

Tel.: 1/346-0273

E-mail: office@bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek