IPAR NAPJAI 2018

2018 májusában a HUNGEXPO Zrt. újra megrendezi Magyarország legnagyobb ipari szakkiállítását

2017. november 07., kedd, 06:00

Címkék: akció HUNGEXPO ipar 4.0 Ipar Napjai 2018 kedvezmény kiállítás

Tavaly zömmel az elektronika, az automatizálás, a gépgyártás és a beszállítóipar területének meghatározó képviselői töltötték meg a kiállítási területet.

Az IPAR NAPJAI a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely szinte az összes ágazatot felvonultatva ad képet a különböző iparági trendekről, fejlesztésekről és eredményekről. A kiállítás sikerességét mutatja, hogy folyamatosan érkeznek a kiállítói jelentkezések, számos kis- és középvállalkozás, valamint nagyvállalat foglalta már le helyét a pavilonban.

Az eddigi visszajelzések és számok alapján elmondhatjuk, hogy a 2018-as rendezvény legalább olyan sikeres lesz, mint 2016-ban volt, hiszen 7 hónappal a kiállítás nyitása előtt a kiállítók közel fele már bejelentkezett.

A 2016-os kiállításon 15 ország 286 kiállítója jelent meg 7050 m2-en, hogy bemutassa gépeit, technológiai újításait, rendszereit. A kiállítók száma 10%-kal, míg a kiállítás területe 15%-kal nőtt az előző rendezvényhez képest.

A témaköröket tekintve többek között az elektronika, az automatizálás, a gépgyártás és a beszállítóipar területének meghatározó képviselői vettek részt, de erősödött a logisztika, a gépgyártás-technológia és a robotika iparági jelenléte is, hiszen a hazánkban jelen lévő piacvezető robotgyártó cégek mind bemutatták a helyszínen legújabb világszínvonalú fejlesztéseiket. A négy nap alatt 10 000 szakember kereste fel a kiállítást.

2018-ban kiemelt tematika – IPAR 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2018-ban is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata. 2017-ben az Nemzetgazdasági Minisztérium Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform első alakalommal itt rendezte meg Ipar 4.0 Tematikus Napját, melyen több mint 200 szakember vett részt. A sikeres és nagy érdeklődésre számot tartó konferencia 2018-ban is folytatódik, kibővített témakörökkel, neves külföldi és magyar előadókkal.

Jelentkezés – kedvezménnyel

A kiállítóknak előjelentkezési kedvezménnyel szeretnék megkönnyíteni a szervezők a döntéshozatalt. Az érdeklődő cégek számára kettős kedvezményes jelentkezési határidőt hirdetnek meg a fedett területre vonatkozóan, melynek második lépcsője:

2018. február 15. – 9% helydíjkedvezmény

A 2018. február 15-ig bejelentkező kiállítók közel 10% kedvezménnyel foglalhatják le területüket a pavilonban!

Bővebb információ és jelentkezés:

iparnapjai@hungexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek