Hatékonyságot növelne? Irány az I. RENISHAW & CHIRON DAYS!

2020. október 27., kedd, 06:00

Címkék: baseline CHIRON felújítás fémmegmunkálás forgácsolás mérés méréstechnika Renishaw szakmai nap

Korlátozott számban még lehet regisztrálni a 2020. november 3-5. között – hagyományteremtő szándékkal – megrendezésre kerülő I. RENISHAW & CHIRON DAYS! rendezvényre.

A rendezvényen az egyorsós, öttengelyes Baseline megmunkálóközpontok sorozatába tartozó 15-ös modell lesz megtekinthető, amit kifejezetten az I. RENISHAW & CHIRON DAYS alkalmából állítanak ki. A gép működés közben – bár valódi forgácsleválasztás nélkül – mutatja majd be a modern fémmegmunkálásban rejlő lehetőségeket. A gépre szerelt Renishaw mérőeszközök révén az érdeklődők az automatikus szerszámkorrekció folyamatát is megfigyelhetik majd.

A fizikai valóságban megtekinthető szerszámgép mellett egy nagyméretű képernyőn az összes létező CHIRON gép 3D modellje megjelenik majd, ami arra is lehetőséget ad, hogy a gépek minden apró részletét interaktív módon vizsgálják meg a látogatók.

Külön figyelmet érdemel majd CHIRON csoporthoz tartozó CMS által félig felújított szerszámgép is, amelynek egyik fele a megviselt, a másik fele pedig az újszerű állapotot tükrözi majd vissza. Az eredeti és a modernizált vezérléssel elérhető ciklusidők közötti különbség remekül demonstrálja majd, hogy egy új gép beszerzése helyett sokszor reális alternatíva a meglévő berendezés felújítása is.

A „RENISHAW & CHIRON DAYS!” rendezvény helyszíne:

RENISHAW Hungary Kft. 2040 Budaörs, Wigner Jenő utca 36.

 

 

A rendezvény a szervezők által meghívott ügyfélkörön kívül - előzetes érdeklődés és regisztráció után - más fémipari gyártó cégek számára is elérhető. A rendezvényen naponta 25-30 ügyfelet terveznek fogadni, így biztosítva a lehető legoptimálisabb látogatói létszámot. A szabad napokról kérjük, érdeklődjön az info@rolatast.hu e-mail címen.

Időpont: 2020. november 3-5. 10:00 – 15:00

A világszinten mindenkit érintő COVID-19 járvány miatt különös figyelmet kell fordítani az egészségvédelemre, így a helyszínen az épület számos pontján előre sterilizált védő maszkok és kézfertőtlenítők lesznek elérhetők.

Kérjük, részvételi szándékát előre jelezze!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek