Globális eseménynaptár a CNC-közösség számára

Új funkcióval bővült az ORDERFOX.com platform

2018. március 07., szerda, 11:32

Címkék: CNC Házi Kiállítás kiállítás online platform ORDERFOX

Az ORDERFOX.com online portál tavaly indult azzal a céllal, hogy globális platformot teremtsen a fémmegmunkáló ipar számára. A platform folyamatosan fejleszti interaktív eszközeit és funkcióit. Legfrissebb online szolgáltatása a Vásári és Eseménynaptár, amelyben minden ágazati kiállítást és eseményt a közösség közvetlenül bővít és frissít.

A sikeres hannoveri bemutatkozás után rövid időn belül 270 000 CNC-gyártó és -felhasználó regisztrált az ORDERFOX.com oldalon és az iparág jelenleg legnagyobb adatbázisa már több mint 320 000 CNC-berendezést tett kereshetővé és elérhetővé. Az új Vásári és Eseménynaptár modul minden fontos dátumot tartalmaz a fémfeldolgozó iparág világából, így nagyobb átláthatóságot és jobb tervezhetőséget teremt. A kulcsfontosságú nemzetközi és országos szakkiállítások mellett a portál házi kiállításokat, bemutatókat, road show-kat és évfordulókat is tartalmaz.

Események létrehozása

Egy esemény szerkesztése és feltöltése intuitív módon, néhány lépésben elvégezhető. A dátumokat a saját naptárunkba is exportálhatjuk, függetlenül attól, hogy Google, iCal, vagy Outlook megoldást használunk. Az ORDERFOX.com szakemberei jelenleg az oldal utazási lehetőségeket felkínáló funkcióinak bővítésén dolgoznak. A jövőben a regisztrált tagok közvetlenül a platformon kereshetnek és foglalhatnak le járatokat, szálláshelyeket és bérautókat az esemény helyszíneire. A naptár a platformról érhető el. A regisztráció, a használat, valamint minden egyes funkció ingyenes.

www.orderfox.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek