Fémipari szakvásárok csúcstalálkozója áprilisban

Stabil beruházási környezetben rendezik a wire 2018 és Tube 2018 szakvásárokat.

2018. január 21., vasárnap, 19:27

Címkék: Bogdány Petrol Kft. BorsodChem cső csőipar düsseldorf huzal ISD Dunaferr kábel kábeltechnológia messe düsseldorf Moltech AH Kft. Tube Tube 2016 wire wire 2016

2018. április 16-20. között nyitja meg ismét a kapuit a düsseldorfi vásárközpontban két vezető világvásár, a wire Nemzetközi Huzal- és Kábelipari Szakvásár és a Tube Nemzetközi Csőipari Szakvásár, hogy felvonultassa a két ágazat innovatív technológiáit, új gépeit és berendezéseit, valamint termékeit és szolgáltatásait. A huzal-, kábel- és csőipari ágazatok komoly várakozásokkal tekintenek a jövőbe, mert erősödő világpiaci beruházások jó hangulatot teremtenek a világ acéliparában.

wire 2018 és Tube 2018

Az iparágak több mint 2 600 kulcsfontosságú szereplője ad találkozót egymásnak az öt vásárnapon, 16 vásárcsarnokban összesen mintegy 110 000 négyzetméternyi nettó kiállítási területen. A seregszemlére mintegy 70 000 nemzetközi szakmai látogatót várnak. A düsseldorfi szakvásárok ezzel látványosan bizonyítják vezető szerepüket a két ágazat seregszemléi között.

A wire 2018 szakvásárt a 9-16-ig terjedő csarnokokban, valamint az időszakos 18. csarnok egy részében rendezik: itt a huzalgyártó és –feldolgozó gépeket és berendezéseket, szerszámokat és gyártástechnológiai segédanyagokat, valamint alapanyagokat, különleges huzalokat és kábeleket vonultatják fel.

Bemutatásra kerülnek emellett a mérés-, szabályozás- és vezérléstechnika, valamint a vizsgálati technológia és a különleges szakterületek újdonságai is. Az üvegszálas kábelek minden eddiginél nagyobb mértékben kerülnek az előtérbe. A Messe Düsseldorf ezzel reagál az üvegszálas kábelek alkalmazásának terjedésére az energetikában, az építőipari és kommunikációs ágazatban.

A huzal-, kábel- és üvegszál-gyártó gépek a 9-13-ig terjedő, valamint a 16. csarnokban mutatkoznak be, az ehhez kapcsolódó csavar- és kötőelem technológia pedig a 15. csarnokban. A rácshegesztő gépek kínálata, valamint a rugógyártási technológia a 13. vásárcsarnokban kap helyet. A wire keretében hagyományosan jelentős az olasz, belga, francia, spanyol, osztrák, holland, svájci, török, brit, svéd és német vállalatok jelenléte. A szervezők számos kiállítót várnak a tengerentúlról – az Egyesült Államokból, Dél-Koreából, Tajvanról, Indiából és Kínából – is.

A Tube 2018 szakvásár a 3-7.0-as csarnokokban, valamint a 16-17. csarnokban és az időszakos 18. csarnok egy részében mutatkozik be. A csőgyártó, -megmunkáló és -feldolgozó gépek és berendezések, valamint alapanyagok, csövek és karmantyúk, használt gépek, eljárástechnológiai eszközök, segédeszközök, a mérés-, szabályozás- és vezérléstechnika, valamint a vizsgálati technológia is része az átfogó kínálatnak.

A kínálatot a nagy átmérőjű távvezetékek, az OCTG technológia, a profilok és gépek, valamint a műanyag csövek teszik teljessé. A tartósan magas kínai keresletből kifolyólag idén is kialakítanak egy Kínai Pavilont a 16. csarnokban, ahol a „Meet Chinas Expertise“ jelmondat égisze alatt mutatkoznak be a huzal-, kábel- és csőipar kínai vállalatai.

A csőkarmantyúk és kiegészítő termékek a 17. csarnokban találhatók meg, a csőkereskedelem és a csőgyártás a 3-4. csarnokban, a csőformázás pedig az 5. vásárcsarnokban kapcsolódik hozzájuk. A gépeket és berendezéseket, valamint a csőmegmunkáló gépeket a 6. és 7a csarnokban mutatják be. A profilok és műanyag csövek a 3-tól a 7.0, valamint a 16-17-es csarnokban láthatók.

A Tube esetében is a legtöbb kiállító Olaszországból, Hollandiából, Spanyolországból, Török- és Franciaországból, Nagy-Britanniából, Ausztriából, Svájcból, Lengyel- és Németországból érkezik. A tengerentúlról a legtöbb kiállító Indiából, az Egyesült Államokból, Kínából és Dél-Koreából érkezik.

A agyak cső-, huzal- és kábeliparban tevékenykedő cégeket idén is négy vállalat, a Bogdány Petrol Kft., a BorsodChem Zrt., a Moltech AH Kft., és az ISD DUNAFERR Co. Ltd. képviseli majd mintegy 200 négyzetméteren.

Nyitva tartás                         2018. április 16.–19.: 9.00 és 18.00 óra között

                                               2018. április 20.: 9.00 óra és 16.30 között

Belépti díjak                          napi belépő:                            58,00 €

                                               napi belépő online                  40,00 €

   bérlet:                                    98,00 €

   bérlet online                           80,00 €

   kedvezményes napi belépő    18,00 €

Katalógus                              ára:                                         32,00 €

www.wire.de

www.Tube.de

Magyarországi képviselet:

BD-Expo Kft.

06-1/346-0273

office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek