Évet vált és jövőre kerül megrendezésre a BUS2BUS szakmai kiállítás

2021. január 27., szerda, 11:57

Címkék: busz buszgyártás elektromobilitás elektromos busz járműgyártás járműipar járműipari beszállító kiállítás

A BUS2BUS-t 2022. április 27-én és 28-án rendezik meg a berlini kiállítási központban élőben, míg a BUS2BUS Special Edition-t 2021-ben digitális eseményként 2021. április 15-én tartják.

A BUS2BUS szakmai kiállítást 2022-ben rendezik meg. Erről a Messe Berlin döntött a nemzeti és nemzetközi piacvezetőkkel és a Bundesverband Deutscher Omnibusunternehmer (bdo) szakmai szövetséggel történt egyeztetés eredményeként. A buszipar számára egyetlen exkluzív szakkiállítás következő rendezvényére 2022. április 27-én és 28-án kerül sor Berlinben. Az eredetileg tervezett időpontban, 2021 áprilisában egy izgalmas digitális élő eseményt tartanak "BUS2BUS Special Edition" néven.

"A mobilitás folyamatosan változik, és továbbra is az egyik kulcsfontosságú jövőbeli téma. Az innovatív és fenntartható közlekedési koncepciók új értékláncokat hoznak létre nemzetközi szinten, amelyeket mobilitási eseményeinkkel szeretnénk kiemelni. Ennek megfelelően a mobilitás új formái már fontos szerepet játszanak a Messe Berlin portfóliójában. A BUS2BUS-szal a buszüzletág számára egy korszerű iparági platformot kínálunk, és meghívunk, valamint felkérünk minden érdekeltet, hogy velünk együtt fejlesszék tovább azt idén a „BUS2BUS Special Edition" digitális iparági rendezvényen, jövőre pedig ismét a helyszínen ", - nyilatkozta Martin Ecknig, a Messe Berlin igazgatóságának új elnöke.

"A már regisztrált cégekkel folytatott megbeszélések során kiderült, milyen nagy a buszipar bizalma a BUS2BUS iránt. A személyes infocsere és az innovatív rendezvényformátumok teszik a BUS2BUS-t egy keresett rendezvénnyé. Itt a hangsúly a buszra, mint közlekedési eszközre irányul. Figyelembe véve a jelenlegi általános keretfeltételeket, csak a következő évben tudunk teljes rendezvényt kínálni a megszokott minőségben, ezért úgy döntöttünk, hogy 2022 áprilisára tesszük át a BUS2BUS kiállítást. Ezt a döntést üdvözlik és támogatják a kiállító cégek is"- mondja Kerstin Kube-Erkens, a BUS2BUS vezető termékmenedzsere.

Christiane Leonard, a Bundesverband Deutscher Omnibusunternehmer (bdo) vezérigazgatója hangsúlyozza: "Az egészségvédelem iránti elkötelezettség az elkövetkező hónapokban továbbra is formálni fogja Németország és az egész világ közéletét. Sajnos ezek a körülmények lehetetlenné teszik a BUS2BUS olyan formában történő megszervezését, amely egy szakmai rendezvény számára megfelelő lenne. Nagyon várjuk, hogy a következő alkalommal, 2022 tavaszán ismét szoros cserét folytathassunk a buszipar szereplőivel. Ez a harmadik BUS2BUS pontosan a megfelelő időben fontos lendületet ad a fellendüléshez és az iparunk átalakításához. "

A BUS2BUS eredetileg tervezett időpontjában továbbra is lesz egy magasszínvonalú, digitális szakmai rendezvény. A "BUS2BUS Special Edition" 2021. április 15-i élő esemény a politika, az üzleti élet, a technológia és a média interaktív információcseréjét tűzte ki célul. A Messe Berlin és a bdo köszöntője után a mobilitás és a politika képviselőivel folytatott közös párbeszéd a következő témával foglalkozik: "A busz, mint rugalmas és fenntartható alternatíva a jövő mobilitási keverékében."

Ezt követően a Huss-Verlag átadja a nemzetközi busztervező fenntarthatósági díjat, amelyre vezető európai gyártók és beszállítók, valamint a technológiai szektor startup vállalkozásai nyújthatják be pályázataikat. "Az autóbusz pótolhatatlan közlekedési eszköz és az is marad az "új mobilitás" és az ezzel kapcsolatos változások sikeres és fenntartható megvalósítása során. Nagyon örülünk, hogy díjazhatjuk a szakma vállalatait a fenntartható elkötelezettségükért." – véli Rainer Langhammer, a Huss Verlag ügyvezető igazgatója.

www.messe-berlin.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek