Egyre fontosabbá válik az alkatrészek tisztítási technológiája

Nagy érdeklődés mutatkozik a 2018-as parts2clean kiállítás iránt

2018. július 16., hétfő, 06:00

Címkék: alkatrész tisztítás felület felülettisztítás Karlsruhe oldószeres tisztítás parts2clean tisztítás tisztítástechnológia ultrahangos tisztítás

Bárhol gyártják vagy dolgozzák fel az alkatrészeket, azok tisztítási technológiája döntő jelentőségű a gyártási folyamatok sikere és a késztermék minősége szempontjából. Egyre jellemzőbb a magas tisztasági fok megkövetelése – beleértve a részecskemaradványok és a filmrétegek eltávolítását is – és a normák is egyre emelkednek.

A versenyképesség megőrzése érdekében a cégek mindenhol arra törekednek, hogy a termékeiket a lehető legalacsonyabb költségszinten tisztítsák meg. Ez csak akkor lehetséges, ha rendszeresen felülvizsgálják és optimalizálják folyamataikat. A 2018. október 23–25. között a stuttgarti Kiállítási Központban megrendezésre kerülő parts2clean kiállítás az ipari alkatrésztisztítás legnagyobb nemzetközi know-how-forrása és egyben ideális vásárlói platform is.

A parts2clean piaci relevanciáját hangsúlyozza, hogy a kiállítás résztvevőinek 87 százaléka játszik valamilyen szerepet a cég beszerzési döntéseiben. 2017-ben a mintegy 4 900 látogató 81 százaléka tényleges vásárlási szándékkal érkezett Stuttgartba, és mintegy felük 100 ezer euró feletti értékben tervezett beruházást.

A különleges geometria megkoronázza a teljes folyamatláncot

A magas beruházási szándék 2017-ben számos ajánlatkéréshez vezetett, ezért nem meglepő, hogy február közepéig már több mint 80 kiállító jelezte részvételi szándékát az idei kiállításon, akik között gyakorlatilag máris megtalálható az összes piaci és technológiai éllovas. Ez a 80 cég már annyi négyzetmétert foglalt le, ami összességében a 2017-es teljes kiállítási terület 45%-ának felel meg. Az eddig regisztrált kiállítók a gépek és berendezések gyártói, a tisztítási folyamatok és tisztítóközegek (valamint azok zsírtalanításra kondicionálásának) fejlesztői, az alkatrészek kezelésének és a folyamatok automatizálásának szakértői, illetve a kosarak és paletták, a tisztatér-technológia, a minőségbiztosítás, a vizsgálati és analitikai eljárások, a korrózióvédelem, a konzerválás és a csomagolás technológiai éllovasai közül kerülnek ki.

A kiállítás portfóliója a folyamatlánc minden elemére kiterjed, de a parts2clean külön kiemel olyan témaköröket is, amelyek speciális érdeklődésre tartanak számot. Ilyen például az elektronikai gyártásban és az orvostechnológiában alkalmazott sorjátlanítás és tisztítás, valamint a tisztaterekben végzett finomtisztítás és minőség-ellenőrzés. A kiállítás a globális trendekre – a digitalizálásra, az elektromobilitásra, a miniatürizálásra és a könnyűszerkezetes gyártásra – adott válaszokat is górcső alá veszi.

Ipari fórum és vezetett túrák

A parts2clean a világ minden táján a know-how értékes forrásaként ismert. A rendezvény hírnevét nagyban emelte a kétnyelvű iparági fórum, amely angol és német nyelven közvetíti az ipari alkatrészek felülettisztításának minden elképzelhető szempontját boncolgató előadásokat.

A kiállítás mindhárom napján elérhetők az angol és német nyelven tartott vezetett túrák. A célzottan kiválasztott standokat érintő túrák lehetőséget biztosítanak a látogatók számára, hogy kifejezetten az őket érintő tisztítás technológiai témakörökről tájékozódjanak. A részt vevő kiállítók egy rendkívül befogadó közönségnek mutathatják be termékeiket és újításaikat, ami így kiváló lehetőség az érdeklődés kölcsönös felkeltésére és a kapcsolatok kialakítására.

Doris Schulz

www.parts2clean.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek