Az üvegipar szívhangja

2018 őszén már 25-szörre kerül megrendezésre a glasstec

2017. augusztus 25., péntek, 06:00

Címkék: düsseldorf építész építőipar glass industry glass processing glasstec kiállítás üveg üveggyártás üvegipar

2018. október 23. és 26. között ismét Düsseldorfban sereglik majd össze a világ üvegipara. A glasstec premierjére 1970-ben került sor, és eredeti funkcióját közel 50 év alatt sem vesztette el.

Minél összetettebbé váltak a termékek, rendszerek és folyamatok az egyes iparágak számára, annál fontosabb lesz a közvetlen párbeszéd az ipar minden szereplője között – legyen szó gyártókról, kereskedőkről, építészekről vagy szakképzett mesterekről. A piactérként, illetve trendterjesztő, innovációs és információs platformként egyformán helytálló glasstec továbbra is az üvegipar vezető eseménye.

A gépgyártás, az ipar és a kézműipar területén tevékenykedő vállalatok számára már megnyílt a regisztráció lehetősége az üveggyártás és -feldolgozás nemzetközi szakkiállítására. A glasstec 2016-ban több mint 50 országból több mint 1 230 kiállítót vonzott Düsseldorfba. A szakvásár az üvegipar teljes értékláncát lefedi a csúcstechnológiát képviselő vállalatok páratlan keresztmetszetével. A nagy nemzetközi kiállítói részvételnek köszönhetően a glasstec látogatói összetétele is magas színvonalú. A 2016-os rendezvény több mint 40 000 szakmai látogatójának 71%-a érkezett külföldről.

A kiállítói regisztrációs felület a www.glasstec.de/1330 közvetlen linken érhető el. A 2016-ban is részt vevő kiállítók regisztrációját előre kitöltött, szerkeszthető űrlapok segítik, a standkiosztás pedig 2017. december 1-jén kezdődik.

Kísérő rendezvények

A gépgyártás, az üveggyártás, az üvegmegmunkálás és -feldolgozás, a kisipar, az építészet és építőipar teljes vertikumát lefedő kiállítói kínálat mellett a glasstec egyedülálló és kiterjedt kísérő rendezvénysorozattal is várja a látogatókat. Évek óta kihagyhatatlannak számít a glass technology live különbemutató, amelyen jövőre Prof. Ulrich Knaack (Darmstadti Műszaki Egyetem) vezetése alatt előretekintő előadásokat hallgathatunk meg az üvegtechnológiai gyártási metódusokról és alkalmazásokról. A különbemutatót glasstec-konferencia is színesíti majd.

Az elméletet és gyakorlatot ötvöző glasstec-konferencia világszerte ismert és elismert előadókat sorakoztat fel. Az üléssorozatot a hétfői, a glasstec hivatalos kezdete előtt tartott „function meets glass” rendezvény nyitja majd meg. Az „engineered transparency” és az „Építészeti kongresszus” tematikája jövőre még szorosabban illeszkedik majd egymáshoz, a HVG-DGG, a BV Glas és a VDMA pedig külön üléseket is szervez az üveggyártásról, piacokról és technológiákról.

A kézműves termékeket immár harmadik alkalommal mutatja majd be a „Craft live” betétműsor, amelynek keretein belül a legfontosabb újítások gyakorlati alkalmazások során is bizonyíthatják majd piacképességüket. Az „üvegművészet” kiállításon pedig ismert nemzetközi üvegművészek mutatják be legújabb alkotásaikat.

www.glasstec.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek