Az Universal Robots is debütált az Ipar Napjain

2015. május 20., szerda, 14:48

Címkék: ember-robot együttműködés Ipar Napjai 2015 ipari robot Universal Robots

A könnyűipari robotokat gyártó dán Universal Robots a múlt héten első alkalommal vett részt Magyarország ipari, robotikai, műszaki Kánaánján, a Hungexpón megszervezett Ipar Napjain.

A könnyűipari robotokat gyártó dán Universal Robots a múlt héten első alkalommal vett részt Magyarország ipari, robotikai, műszaki Kánaánján, a Hungexpón megszervezett Ipar Napjain, ahol egy látványos standon lehetett őket megtalálni.

A gyártó egy igazi különlegességgel készült az eseményre: Magyarországon itt debütált a hároméves fejlesztés eredményként elkészült UR3.

A stand azonban nem kizárólag a család legújabb tagja körül forgott, az érdeklődők megtekinthették a UR10 robotkart, valamint a kétkarú UR5 torzót is működés közben. A helyszínen az egyik magyar forgalmazó cég, a B&O Engineering munkatársai minden kérdésre választ adtak, valamint a leglelkesebbeknek egyedülálló lehetőséget is kínáltak: segítségükkel megtapasztalhatták, milyen könnyen programozhatók az Universal Robots gépei.

A robotok szemet gyönyörködtető tánca rengeteg érdeklődőt vonzott, a témában jártas szakemberektől a műszaki pályára készülő diákokon át egészen a legkisebbekig. 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek