Az Intertool sem rendezhető meg a tervezett időpontban

2020. március 06., péntek, 10:32

Címkék: Ausztria bécs intertool kiállítás Reed

A Sars-CoV-2 koronavírus által okozott járvány immár világszerte a széles tömegeket vonzó rendezvények átgondolására, sok esetben lemondására késztetik a döntéshozókat. Ma vált hivatalossá, hogy a bécsi Intertool kiállítás sem rendezhető meg a tervezett időpontban.

A járvánnyal kapcsolatos biztonsági intézkedések miatt a látogatók nagy része kerüli a tömegrendezvényeket, a vállalkozások pedig szigorú utazási, vagy részvételi korlátozásokat vezettek be a munkatársaik számára. Ennek fényében számos nemzetközi kiállításszervező törölte, vagy későbi időpontra halasztotta a meghirdetett szakvásárokat. Olyan országok, mint Svájc és Franciaország hivatalosan is betiltották a nagyobb, több mint 1000, illetve 5000 ember részvételével járó rendezvényeket. Ausztriában (hangsúlyozottan jelenleg) nincs hasonló korlátozás a hatóságok részéről, csak az illetékes hatóságok fogalmaztak meg javaslatokat a kockázatértékelésre.

Az eredetileg 2020. május 12-15. közé tervezett bécsi Intertool kiállítást is elérte az Európán végigsöprő trend. Ütemezési okok miatt a 2021 tavaszára való halasztás nem lehetséges, a jubileumi, 40. Intertool kiállítást tehát 2020 őszén tervezik megtartani. Ennek pontos időpontja a napokban kerül meghatározásra. Az idei évre tervezett Wien Smart Automation kiállítás is elmarad, amire nincs alternatív dátum, mert a 2021 elejére ütemezett linzi Smart kiállítás időpontja közelében nincs értelme hasonló profilú kiállítást rendezni Ausztriában.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek