S&T – EPLAN stratégiai összefogás

2015. június 04., csütörtök, 13:43

Címkék: Creo eplan Fujitsu S&T Consulting Hungary Kft termékfejlesztés tervezői szoftver

Rengeteg cég alkalmazza Magyarországon a gépészeti tervezésre a Creót, míg elektronikai tervezésre az EPLAN-t. Az S&T Consulting Hungary Kft. és az EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep stratégiai együttműködése pénzügyi és műszaki szempontból és előnyös a felhasználóknak.

Az S&T Consulting Hungary Kft. és az EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep összefogott, hogy a jelenlegi és jövőbeli vásárlók számára kompromisszumok nélküli mechatronikai megoldást biztosítson. Ennek első lépéseként minden vásárló 20%-os árkedvezményre jogosult a Creo, Eplan és Fujitsu munkaállomás-árakból együttes vásárlás esetén.  

Még nagyobb horderejű a PTC Windchill PLM rendszerében rejlő integrációs lehetőség. Azok a cégek, amelyek a Creót és az Eplan-t együtt alkalmazzák, rengeteget profitálhatnak a PTC Windchill PLM megoldásból, ami képes egyetlen rendszerben kezelni a Creo és az Eplan adatait. Így a cégek számára egységessé tehető a BOM menedzsment, a változások kezelése és a vizualizáció. Ezáltal áttekinthetőbbé válnak a mechatronikai projektek és radikálisan növekszik a termékfejlesztés sebessége.

www.snt.hu/cad

www.eplan.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek