Pattex „mindentudó” ragasztó

2015. március 29., vasárnap, 13:27

Címkék: Henkel Opel Dakar Team Pattex Szalay Balázs

A Henkel által szabadalmaztatott Flextec® technológiájú, oldószer- és szilikonmentes Pattex One for All építési-szerelési ragasztó szinte minden anyag ragasztásához alkalmazható.

A Pattex legújabb One for All innovációja Flextec® technológiájának köszönhetően kitűnő megoldást nyújt építés, szerelés, karbantartás során felmerülő ragasztási feladatokhoz. A Flextec® a Henkel által kifejlesztett, nedvesség hatására térhálósodó polimer technológia, amely segítségével elérhető, hogy a ragasztó egyszerre rendelkezzen magas rugalmassággal és szakítószilárdsággal.

Az Opel Dakar Team pilótája Szalay Balázs pontosan tudja, milyen kihívások adódnak egy tereprali-verseny során, s hogy egy tökéletes termék miként tud hatékonyan segíteni éles helyzetekben akkor, amikor a gyors és szakszerű szervizelésen a végeredmény múlik. Az autók és kamionok szélvédői könnyen ragaszthatók a Pattex One for All ragasztóval, amely rugalmas, így ellenáll a rezgésnek, a szélsőséges időjárási körülményeknek, nem zsugorodik, kiváló mérettartó képességű és rendkívül gyorsan szárad.

„A műhelyben, a versenyautón és a kamionokon is használjuk a Pattex termékeket, a Pattex One for All például többször bizonyult nagyon hasznosnak számunkra, hiszen egy versenyautón gyakran sérül a szélvédő, amelyet azonnal ki kell cserélni. A fiúk már rutinosak ebben, a Pattex One for All nagy kezdeti tapadásának köszönhetően pedig a száradásra sem kell várni, azonnal folytathatjuk a versenyt. A terepraliban, és egyáltalán az autósportban a megbízhatóság és a bizalom létkérdés, és mi ebben a ragasztóban maximálisan megbízunk” – nyilatkozta a 12 Dakar-ralit megjárt Szalay Balázs.

Az oldószer- és szilikonmentes Pattex One for All ragasztó lakossági felhasználása is igen széles körű: ács-, kőműves-, asztalos munkákhoz egyaránt megfelelő. Szinte minden anyag – nedvszívó, nem nedvszívó felület – ragasztásához, kül,- és beltérben is alkalmazható. Használható például szaniter, nyílászáró beépítéséhez, ablakpárkányok felragasztására, ereszcsatornák csatlakozásainak és repedéseinek javításához. A könnyen kezelhető, jól adagolható tubussal az olyan munkák is egyszerűen elvégezhetők vele, mint a lépcsőburkolat ragasztása, csempék, burkolólapok javítása vagy akár a fürdőszobai tükrök, konyhai polcok, kiegészítők felragasztása. Semleges kémhatású, nem bántja az érzékeny felületeket, enyhén nedves felületen is megtapad, és szükség esetén rugalmas festékkel átfesthető.

www.henkel.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek