Az új SKF kerékagy-tömítés rendkívüli teljesítményt biztosít

2018. május 28., hétfő, 10:10

Címkék: autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító csapágy kerékagy SKF tömítés

A tehergépjárművekhez és pótkocsikhoz kifejlesztett új SKF Scotseal X-Treme kerekagy-tömítés kimagasló megbízhatóságot és magas hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújt, valamint a piacon egyedülállóan a tehergépjárművek esetében 5 éves/500 000 mérföldes, a pótkocsiknál pedig 7 éves garanciával rendelkezik.

A tehergépjárművek és a pótkocsik üzemeltetői mostantól drámai módon csökkenthetik a korai kerékagy-meghibásodások kockázatát, valamint a nem tervezett leállásokhoz és a járművek javításához kapcsolódó magas költségeket, ha az SKF új kerékagy-tömítését választják. 

A Scotseal X-Treme a legújabb tagja a hajtás-, kormány- és pótkocsi-tengelyekhez kifejlesztett, jól bevált SKF kerékagy-tömítés kínálatnak, amely eddig a Scotseal Classic, a Scotseal Long Life, a Scotseal Pro és a Scotseal Plus XL tömítéseket foglalta magába. Az új tömítés megbízhatóságot, és a legkeményebb körülmények között is hosszú üzemi élettartamot biztosít a járműjavítók, valamint az OE tehergépjármű- és pótkocsi-gyártók számára. 

A Scotseal Plus XL tömítésnél jelenleg alkalmazott hároméves teljes körű alkatrész és munkavégzési garanciát a Scotseal X-Treme esetében a piacon egyedülálló időtartamra bővítettük. Az „SKF Problémamentes üzemelés” (SKF Trouble Free Operation) rendszerszemlélet TFO5 illetve TFO7 programjának megfelelően karbantartott új tehergépjárműveknél a Scotseal X-Treme tömítéshez 5 év, az új pótkocsiknál pedig 7 év garanciát nyújtunk.

Az SKF ezt a nagyvonalú garanciát az új tömítéskialakításnak - többek között az optimalizált elsődleges és axiális ajakprofiloknak, a fém részegységek egységesített geometriájának, valamint az egyedülálló SKF „hullámosított" ajakkialakítás teljesítményét növelő, továbbfejlesztett HNBR alapanyagok használatának - köszönhetően tudja vállalni. Összességében ezek az új jellemzők alacsonyabb súrlódást, a szennyeződések jobb kizárását, páratlan ajak alatti hőmérsékletet és hosszabb tömítési élettartamot biztosítanak. 

A körülbelül két órás munkát igénylő kerékagytömítés-csere és kerékagy-újrakenés a járművek üzemidő kieséssel kapcsolatos költségeit gyors ütemben növelheti. Az innovatív új tömítéskialakításnak köszönhetően a Scotseal X-Treme a felére csökkenti a nem tervezett leállásokat, és jelentősen visszaszorítja a tömítési problémák miatt bekövetkező kerékagy-meghibásodások számát. Az új tömítés megbirkózik a rövidebb féktávolságra vonatkozó új jogszabályoknak megfelelő fékrendszerek által előidézett magasabb hőmérsékletekkel is.

www.skf.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek