Új Ferodo féknyergek

A Federal-Mogul Motorparts 1322 alkatrésszel tovább bővíti féktermékeinek prémium márkáját

2015. november 28., szombat, 08:53

Címkék: autóipari beszállító Federal-Mogul Motorparts fékdob féknyereg Ferodo

A Federal-Mogul Motorparts, amely a Federal-Mogul Holdings Corporation egyik divíziója, tovább bővíti fékalkatrészeinek termékválasztékát. A Ferodo®, az OE-minőségű fékalkatrészek gyártója egy új termékcsoportot vezetett be, hogy a vevőinek a féknyergek széles választékát kínálhassa.

Azt követően, hogy a Ferodo az év elején jelentős bővítést hajtott végre hidraulikai termékei portfóliójában és újabb kábelekkel egészítette ki meglevő kínálatát, most további, több mint 1300 féknyereggel jelent meg a piacon, lefedve ezzel az összes jelentős gépjárműgyártó autótípusait. Az alkatrészeket szigorú tesztelésnek vetik alá, hogy a lehető legjobb teljesítményt és kényelmet nyújtsák minden egyes fékezéskor.

Az felújított alkatrészekhez ugyanazok a garanciális feltételek és szolgáltatások járnak, mint a Ferodo új termékeihez. Minden alkatrészt alapos tisztításnak, ellenőrzésnek és felújításnak vetnek alá, hogy garantált legyen a vevők által elvárt biztonság és minőség. Az alkatrészeket a teljes körű nyomonkövethetőség érdekében jelöléssel látják el, hogy az ügyfelekben ne merüljön fel kétség a termékek megbízhatóságával kapcsolatban.

Új FERODO® féknyergek

A Ferodo a hírnevét a féktermékekkel kapcsolatos kiemelkedő szakértelme és a prémium minőségű fékalkatrészei gyártása révén szerezte” – mondja Silvano Veglia, a Federal-Mogul Motorparts EMEA régióért felelős, féktermékekkel foglalkozó pótalkatrészpiaci termékigazgatója. „A termékskála bővítését azok a műhelyek és szerelők ösztönzik, akik az összes fékalkatrészt egy olyan prémium márkától kívánják beszerezni, amelyben a tapasztalataik alapján megbízhatnak.”

A Ferodo rövidesen egy új fékdob-termékcsaláddal bővíti kínálatát, és az év során minden termékcsoportjában további paletta- és járműlefedettség-bővítést fog végrehajtani. A féknyergek már rendelhetők készletről, és megtekinthetők a Ferodo.com honlapról elérhető TecDoc elektronikus katalógusban, valamint az FMeCaten.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek