új Ferodo fékhuzalok

2015. november 28., szombat, 09:37

Címkék: autóipari beszállító Federal-Mogul Motorparts fékhuzal Ferodo

A Federal-Mogul Motorparts, amely a Federal-Mogul Holdings Corporation egyik divíziója tovább bővíti fékalkatrészeinek termékválasztékát. Ferodo®, az OE-minőségű fékalkatrészek gyártója egy új termékcsoportot vezetett be, hogy a vevőinek a kézifék- és tengelykapcsoló bowdenek széles választékát kínálhassa.

Azt követően, hogy a Ferodo az év elején jelentős bővítést hajtott végre hidraulikai termékeinek portfóliójában, és újabb 536 alkatrésszel egészítette ki meglevő kínálatát, most további 701 huzallal jelent meg a piacon, lefedve ezzel az összes jelentős huzalszerelési igényt. A Ferodo olyan anyagokat használ, amelyek maximális teljesítményt és biztonságot nyújtanak a termékeknek. A huzalokat simább csúszást biztosító, alacsony súrlódási tényezőjű, speciális bevonattal látják el, amely egyben korrózióvédelmet is nyújt, minimálisra csökkentve a kábelek karbantartásigényét.

A Ferodo® kézifék- és tengelykapcsoló-bowdeneket tartalmazó új termékcsoportja

A Ferodo jelentős tapasztalattal rendelkezik a féktechnológiák terén, és fékspecialistaként piacvezető. Folyamatosan keressük az újabb lehetőségeket, hogy ügyfeleinknek a legjobb termékeket, szolgáltatásokat és szakértelmet nyújthassuk” – fejtette ki Silvano Veglia, a Federal-Mogul Motorparts EMEA régióért felelős, féktermékekkel foglalkozó pótalkatrészpiaci termékigazgatója. A Ferodo termékpalettánk fékhuzalokkal történő bővítése – amelyet hamarosan féknyergek és fékdobok bevezetése fog követni – összhangban áll vevőink csillapíthatatlanul növekvő igényeivel, és lehetővé teszi számukra, hogy az összes fékalkatrészt egy helyen vásárolhassák meg, miközben biztosítjuk számukra azt, hogy ők irányítanak, ahogy azt a „You’re in control” „Ön irányít” szlogenen keresztül ígértük.”

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek