SEG Automotive indítómotorok és generátorok a Knorr-Bremse TruckServices kínálatában

Bővült az SEG Automotive független utángyártott (IAM) termék üzletága

2018. szeptember 12., szerda, 09:59

Címkék: autóipar autóipari beszállító generátor Knorr-Bremse motor

A Knorr-Bremse TruckServices vállalat, a Knorr-Bremse Haszongépjármű Rendsze-rek (Commercial Vehicle Systems) divíziójának utángyártott termék specialistája, a fékrendszerek globális piacvezetője és más, biztonság szempontjából kritikus fon-tosságú vasúti jármű- és haszongépjármű rendszerek vezető beszállítója; és az SEG Automotive, a haszongépjárművek indítómotorainak és generátorainak vezető be-szállítója partnerségbe lépnek, ami sok előnnyel fog járni a haszongépjármű-ipari ügyfeleik számára.

Ezzel a partneri kapcsolattal a Knorr-Bremse TruckServices a fék- és erőátviteli ágazatban egyébként is széles körű portfólióját tovább bővíti az indítómotorokkal és a generátorokkal. Ezek a termékek az elektronikai és az erőátviteli rendszerek fontos összetevői, nélkülözhetetlenek a jármű működéséhez, biztonságához és komfortjához.

Az SEG Automotive a járműiparban több mint egy évszázados innovációs háttérrel rendelkezik: az indítómotoroktól és generátoroktól a start-stop rendszereken át a személyautók és haszongépjárművek „lágy” (mild) hibrid rendszeréig. Az SEG Automotive, hosszú távú piacvezetőként világszerte ismert a megbízható, minden alkalmazásra megfelelő, üzemanyag-takarékos haszongépjármű-indítómotorairól és generátorairól. A vállalat technológiai vezető szerepében meghatározó szerepet játszik, hogy értékes ismereteket szerzett a több terméket felölelő kutatási és fejlesztési munkából Németországban, valamint a helyszíni, ügyfelekkel közösen végzett alkalmazásfejlesztésben. Ez visszatükröződik a termékek használatuk során tanúsított kiváló minőségében. Az olyan kiegészítésekkel, mint pl. a korrózióvédelem, hatékony porszűrők, egyedileg konfigurálható teljesítmény, az SEG Automotive minden haszongépjárműhöz a megfelelő megoldásokat kínálja, autópályán és azon kívül. Ezek közé tartozik a nagy igénybevételre tervezett generátorok termékcsaládja, mely az elmúlt több mint 15 évben meghatározta a haszongépjármű-piacot.

Megbízható, üzemanyag-takarékos indítómotorok és generátorok az SEG Automotive-tól a Knorr-Bremse TruckServices számára | © SEG Automotive

Wolfgang Krinner, a Knorr-Bremse Commercial Vehicle Systems igazgatótanácsának tagja így fogalmaz: „2019 őszétől az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban a Knorr-Bremse kínálatában megjelennek az SEG indítómotorok és generátorok, ezzel egészítve ki a TruckServices portfolióját. A technológiai vezető, termékei energiahatékonyságáról és CO2-takarékosságáról világszerte ismert SEG Automotive vállalattal létesített partnerség az ideális lépést jelenti a Knorr-Bremse számára: A két vállalat szakértelme és termékstruktúrája tökéletes párosítást jelent. Az SEG Automotive vállalattal alapított partneri kapcsolat a Knorr-Bremse utángyártott alkatrészek stratégiai fejlesztéssel kapcsolatos elkötelezettségének szerves részét jelenti. Ezen a területen vezető beszállítók vagyunk, széles körű szolgáltatásokat nyújtunk, s ennek keretében minőségi termékeket biztosító partneri kapcsolatokkal rendelkezünk, amilyen az SEG is.”

© SEG Automotive

Alexander Wagner, a Knorr-Bremse Truckservices EMEA Értékesítés és Utángyártott Alkatrészek terület részéről hozzáteszi: „Az ügyfelek számára előnyt jelent, hogy a Knorr-Bremse TruckServices központi kapcsolatot biztosít, és gyors rendelkezésre állást nyújt, a Knorr-Bremse TruckServices kiterjedt logisztikai hálózatának, széles körű műszaki támogatásának és az optimalizált összköltségnek köszönhetően - amit a jármű minden életciklusa során elérhető teljes körű termékválaszték biztosít.” Mindezen előnyök mellett a TruckServices többi jól ismert szolgáltatása továbbra is elérhető és vonatkozik az SEG termékportfólióra is, beleértve a kiterjedt termékdokumentációt, termék tanfolyamokat, élettartam vége utáni visszaküldést, valamint a garanciális folyamatokat.

Hans-Joachim Kuppel, az SEG Automotive értékesítési vezetőjének szavait idézve: „Ezzel az együttműködéssel az SEG Automotive tovább bővíti az üzleti tevékenységét a haszongépjárművek és az utángyártott alkatrészek ágazatában. Az együttműködésünkkel kihasználjuk a szinergiákat, az ügyfelek pedig profitálhatnak a piacvezető robusztus, valódi gyári minőségű termékei által nyújtott előnyökből, melyeket megbízható értékesítő- és szerviz partner szolgáltat.”

www.seg-automotive.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek