Z 2017 - A beszállítók jó esélye

2016. április 15., péntek, 18:21

Címkék: autóipari beszállító beszállító beszállítói ipar gépipar Intec Interpress járműipar Lipcse szerszámgépipar Zuliefermesse

A Zuliefermesse idestova 17. esztendeje Közép-Európa egyik legfontosabb nemzetközi szakmai találkozója, ahol kétévente a beszállító ipar és szerszámgépgyártás beszállítói és rendszergazdái, a végtermék-gyártók és konkrét beszállító partnert keresők találkoznak.

2015-ben a kiállításra 379 kiállító érkezett 19 országból, a regisztrált szaklátogatók száma 10.276 volt.

Áttekintés

ÁGAZATOK: ismét a járműipari, a gépipari,- szerszámgépipari beszállítások és szolgáltatások állnak a középpontban, kiegészülve további ágazatok, pl. műanyagipar, elektrotechnika,/elektronika, orvostechnika, stb. beszállítói kínálatával. Látogatóként végtermék-gyártók és rendszerszállítók várhatók számos ipari területről.

INTEC: 2017-ben is a Z-vel párhuzamosan kerül megrendezésre az Intec, a szerszámgépek, automatizálástechnológia nemzetközi szakkiállítása, melyre már most több mint 1.000 kiállító jelezte részvételét.

SZAKMAI PROGRAMOK: Ipar 4.0, újtípusú anyagok megmunkálása, forráskímélő hatékony termelés

INFORMÁCIÓK: kérjük, látogassanak el  a honlapra,vagy igényeljenek további írott információkat, prospektust a vásárképviselettől

KIÁLLÍTÓI JELENTKEZÉS: közvetlen bejelentkezés lehetősége a honlapon keresztül: www.zuliefermesse.de/aussteller/anmelden-und-bestellen/anmeldeunterlagen/, de a képviselet készséggel segít – térítésmentesen – annak kitöltésében, valamint a részvétel megvalósításában.

Nemzetközi Beszállítóipari szakkiállítás

részek, részegységek, modulok és technológiák

www.zuliefermesse.de

Gyártástechnikai, szerszámgépipari- és egyedi gépgyártás szakkiállítás

www.messe-intec.de


Akár kiállítóként, akár látogatóként szeretne ott lenni, kérjük, keresse az Interpress Kiállítások Kft-t, a Lipcsei Vásárok kizárólagos képviseletét.

Kapcsolat: Seifert Ibolya

Interpress Kiállítások & Interpress Travel

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 19/b.

Telefon: (1) 302-7525, E-Mail: seifert@interpress.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek