Új honlap az Autóipari Kereskedelem számára

Minden egy helyen: termékportfolió, online katalógus, REPXPERT

2021. január 16., szombat, 12:21

Címkék: autóipar autóipari beszállító online platform online portál

A digitalizáció, a konszolidáció és a strukturális változások átalakítják az egész iparágat - a Schaeffler Autóipari Kereskedelmi üzletágának új honlapja is alkalmazkodik mindehhez. "Az új online megjelenés nemcsak digitalizációs törekvéseink egy új mérföldköve, hanem ügyfeleink érdekeit és igényeit is szolgálja" - mondja Jens Schueler, a Schaeffler Autóipari Kereskedelem globális értékesítési és marketing vezetője.

A https://aftermarket.schaeffler.com aldomain alatt a szakemberek és a disztribúciós partnerek a korábbiaknál szélesebb körű termék- és szolgáltatáskínálatot találnak. A hangsúly a felhasználón van. Az egyszerű navigációnak és a letisztult felépítésnek köszönhetően csupán néhány kattintással elérhető a kívánt tartalom. A fő menü a következőket tartalmazza: termékek, pótalkatrészek és szolgáltatások. Az összes járműtípusra vonatkozóan találnak a felhasználók általános információkat: a piacról, a pótalkatrészek funkciójáról és fontosságáról, és navigálhatnak az erőátvitel, a motor és a járműszerkezetek kategóriái között is. Részletes információ áll rendelkezésre a termékekről és a javítási megoldásokról, és közvetlenül átválthat az online katalógusra egy cikkszám megadásával.

Modern, intuitív és informatív: a Schaeffler Autóipari Kereskedelem üzletágának új weboldala (Forrás: Schaeffler)

Hozzáadott érték az ügyfelek számára: online elérhető alkatrészkatalógus

Az újonnan kifejlesztett és integrált online katalógusnak köszönhetően a szervizek és a forgalmazók mindig naprakészek lehetnek, és elérhetik a legfrissebb járműspecifikus javítási utasításokat és szervizinformációkat, az OE számot vagy az adott cikkek elérhetőségét. A megfelelő alkatrész megtalálása gyors és egyszerű a többféle keresési lehetőségnek köszönhetően. További plusz, hogy a weboldalon belül a felhasználók könnyedén eligazodhatnak az online katalógus, a termékportfolió és a REPXPERT portál között.

Ezenkívül a "Support/Támogatás" menüpont válaszokat nyújt a gyakran feltett kérdésekre – legyen szó a portfólióról, megrendelésről, szállítási folyamatról vagy a szolgáltatásokról.

Az online katalógus segítségével a weboldal látogatói valós időben láthatják a naponta frissített járműadatokat (Forrás: Schaeffler)

Gyors, világos és válaszkész: országhatárokon át

A teljes tartalmi átalakításon kívül a weboldalt technikailag is frissítették: könnyebb megtalálni a keresőszolgáltatás segítségével mindent, és a webdesign optimális megjelenítést garantál minden eszközön.

Mivel ez év közepéig összesen 13 nyelven és 15 helyi verzióban jelenik meg az interneten, a vállalat az országspecifikus tartalmakra és funkciókra is összpontosít, hogy tovább növelje globális megjelenését és a márkaismertséget.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek