Több mint autószállítás

Folyamatosan nő a kapcsolódó szolgáltatások szerepe

2018. november 13., kedd, 16:29

Címkék: autóipar Hödlmayr Hungária Logistics Kft. közúti szállítás logisztika szállítás szállítmányozás

A Hödlmayr Logistics Hungary Kft. alapvető üzletága – a gépjármű-logisztika – mellett más, kapcsolódó területeken is nyújt szolgáltatásokat. A vállalat egyre nagyobb mértékben van jelen a gépjárműpark-menedzsment, az autókozmetika vagy a remarketing területén, és folyamatosan nő az ilyen típusú megrendelések aránya. Jól tükrözi ezt az irányt a vállalat legutóbbi fejlesztése is: vadonatúj gépkocsi-mosóutcát létesítenek.

A Hödlmayr Logistics Hungary Kft. ügyfelei széles palettáról válogathatnak: igénybe vehetik a vállalat szolgáltatásait gépjárművek raktározása (a maximális kapacitás 14.400 személygépkocsi), tisztítása és javítása, használt gépkocsik felújítása és különböző remarketing aktivitások területén, valamint azt a speciális know-how-t is, amellyel a jégeső okozta horpadásokat javítják.

Jégeső okozta horpadások javítása fényezés nélkül

„Kora ősszel néhány ügyfelünktől megbízást kaptunk arra, hogy több száz, a jégverésben könnyebben megsérült gépkocsijukat javítsuk ki. Alig négy hét leforgása alatt sikerült a megrendelést teljesíteni” – büszkélkedett Iván György ügyvezető. A Hödlmayr által alkalmazott technológia különlegessége, hogy úgy javítják ki a karosszérián keletkezett horpadásokat, hogy nincs szükség utólagos fényezésre. A sérült részeket vagy belülről nyomják ki, vagy pedig egy speciális szerszámmal kívülről meghúzva kipattintják. 

Új autógyári szolgáltatás

Ugyancsak új szolgáltatást végez a cég a győri Audi gyárban. Október eleje óta a Hödlmayr szakemberei már nemcsak az új autók vasúti vagy tehergépkocsin történő továbbításához szükséges átvételét intézik a gyártósor végén, hanem a tesztpályára történő eljuttatást is.

Új gépjárműmosó

A vállalatnál létesítés alatt van egy új gépjárműmosó sor. „A jövőben műszakonként kétszáz járművet tudunk professzionálisan – belül és kívül – megtisztítani. Kapacitásunk ezzel 250 százalékkal nő, s a beruházás teljes értéke több mint 170.000 euró” – hangsúlyozta Iván György.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek