parts2clean 2016

Növekvő kereslet a hatékony és fenntartható tisztítási megoldások iránt

2015. december 12., szombat, 15:40

Címkék: alkatrész tisztítás felülettechnika felülettisztítás lasys 2016 messe stuttgart parts2clean 2016 tisztítástechnológia

Függetlenül attól, hogy a felülettisztítás rendkívül összetett, vagy meglehetősen egyszerű, a szennyeződések eltávolítása kritikus tényező a soron következő megmunkálási feladatok és ezzel a késztermék minősége szempontjából. A hatékony, fenntartható és megbízható eredményhez vezető tisztítási megoldások iránt következésképpen világszerte növekszik az érdeklődés.

A 2016. május 31.–június 2. között Stuttgartban megrendezendő parts2clean páratlan forrása az ipari tisztítástechnológia minden szükséges termékének és szakértelmének. „A parts2clean látogatói között felülreprezentáltak a döntéshozók, és mintegy 80%-uk konkrét beruházási szándékkel érkezik a kiállításra – jelentette ki Olaf Daebler, a Deutsche Messe alelnöke és a parts2clean felelőse. – A kiállítók számára ez ideális állapot az új üzleti kapcsolatok kezdeményezésére.”

Ezt támasztja alá Roland Jung, a Hermann Bantleon GmbH tisztítástechnológiai vezetője is: „Idén ismét számos látogató kereste fel standunkat egyedi projektekkel és kérdésekkel. Jó néhány új, ígéretes kapcsolattal gazdagodtunk.” Walter Mück, a Pero AG marketingvezetője szerint: „Nagyon fontos számunkra, hogy ha kiállítunk, akkor a teljes termékskálánkat be tudjuk mutatni. A parts2clean jelenti végtére is azt a platformot, ahol a felhasználók a legújabb fejlesztésekről informálódni tudnak.”

Know-how-paradicsom

A látogatókat azonban nemcsak a kiállított megoldások széles köre csábítja Stuttgartba. A háromnapos parts2clean Ipari Fórum is növeli a kiállítás vonzerejét. Az átlagosan több mint 25, német és angol nyelven tolmácsolt előadás az ipari alkatrészek és felületek tisztítási folyamatának minden mozzanatáról értékes know-howt-t árul el. 2016-ban külön szekció foglalkozik majd a „tisztítási megközelítésekkel”, a „folyamatláncokkal” és az „analitikával”. Az ipari felhasználók számára két előadásblokk is tervbe van véve. Az egyik a tisztítástechnológia olyan különleges területeivel foglalkozik majd, mint az orvosi ipar, az elektronikai gyártás, az autó-, légi- és műanyagipar, valamint a karbantartási, javítási és felújítási (MRO) tevékenység. A másik blokk a tisztításbarát tervezést és gyártást, valamint a felesleges tisztítási lépések felismerését veszi górcső alá. Az előadásokat a kiállítás honlapjának Program/Expert Forum menüpontja alatt lehet előterjeszteni.

Vezetett túrák

Folyamatosan növekszik a vezetett kiállítási útvonalak népszerűsége, melyek a látogató számára kiemelten fontos témakörökhöz kalauzolják el a jelentkezőket. Az előre egyeztetett látogatói csoportok a kiállítók számára is nagyon hasznosnak bizonyulnak, mert lehetővé teszik számukra, hogy az előre kiválasztott közönség számára a nekik ajánlott újításokat mutassák be, tovább növelve ezzel a későbbi sikeres üzletkötés esélyét.

Párhuzamos események

Az ipari tisztítástechnológia vezető szakvására mellett számos egyéb, az alkatrésztisztítás szempontjából jelentős kiállítás is zajlik majd a stuttgarti Kiállítási Központban. Az O&S nemzetközi felületkezelési és bevonatolási szakkiállításon bemutatott számtalan bevonatolási megoldás is lelkiismeretesen megtisztított felületeket feltételez. A lézeres anyagmegmunkálásra fókuszáló LASYS valamennyi iparág és minden létező anyag lézeralkalmazásait felvonultatja majd, ahol a legjobb eredmény elérése sokszor szintén a felület tisztaságától függ. Az AUTOMOTIVE Expo – az autóipar különböző aspektusait felvonultató vásárcsokor – látogatói számára pedig a gyártási műveletek során hasonlóképpen nagy jelentőséggel bír az alkatrészek tisztítása.

www.parts2clean.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek