parts2clean 2015

Felső szintű döntéshozók foglalták el Stuttgartot

2015. augusztus 23., vasárnap, 11:44

Címkék: alkatrésztisztítás autóipar oldószeres tisztítás parts2clean 2015 Stuttgart tisztítástechnológia ultrahangos tisztítás

Az ipari tisztítástechnológia immár tizenharmadik alkalommal megrendezett vezető szakvásárán idén 15 országból 254 kiállító mutatta be legújabb termékeit és szolgáltatásait. Az általuk elfoglalt 6 800 m2 kiállítási terület 3 százalékos növekedést jelentett 2014-hez képest.

Az ipari alkatrészek tisztítástechnológiájának átfogó és reprezentatív bemutatója 4 100 látogatót vonzott a Stuttgarti Kiállítási Központba. „A látogatók több mint 80%-a határozott, vagy esetleges beruházási szándékkel érkezett – magyarázta Olaf Daebler, a Deutsche Messe alelnöke és a parts2clean felelőse. – Több mint egyharmaduk 100 ezer eurónál is többet tervez invesztálni, ami jól mutatja a parts2clean kiállítás üzleti platformként szolgáló funkcióját is. A látogatók 20%-a érkezett Németországon kívülről, összesen 24 országból. A legnagyobb külföldi kontingensek Svájcból, Ausztriából, Franciaországból, Olaszországból, Spanyolországból és az Egyesült Királyságból érkeztek. A parts2clean Fórumon a látogatók harmada volt jelen. 2014-hez képest idén jóval több látogató vett részt az összesen 37 kiválasztott kiállítót érintő vezetett sétákon.

Felső szintű döntéshozók

A parts2clean idén ismét sok döntéshozót vonzott Stuttgartba, a felmérések szerint a látogatók 89 százaléka van valamilyen hatással az általa képviselt szervezet beruházási döntéseire. „A parts2clean látogatói az esetek többségében valós igényekkel érkeznek, ami komoly potenciált jelent a kiállítás utáni értékesítési lehetőségeket illetően. Idén ismét kiváló kapcsolatokra tehettünk szert” – nyugtázta Rainer Schwarz, a MAFAC Ernst Schwarz GmbH & Co. KG. ügyvezető igazgatója. Scott Wells, a belga MICROCARE bvba európai üzleti vezetője szintén nagyon elégedett volt az eredménnyel: „tavaly vettünk részt első alkalommal a kiállításon, és jó érzéseket keltett a kapcsolatok mennyisége és minősége. Ez arra ösztönzött minket, hogy idén is visszatérjünk. Az eredmény ismét rendkívül pozitív, számos magasan kvalifikált döntéshozóval találkozhattunk. Jövőre is visszatérünk, de valószínűleg már nagyobb standdal.” Hans-Jörg Wössner, az acp – advanced clean production GmbH ügyvezető igazgatója is elkötelezett a részvétel kapcsán: „az idei parts2clean remekül sikerült. Az autógyárak és az alkatrész-beszállítók egyrészt egyre szigorúbb tisztasági követelményeknek akarnak megfelelni, másrészt ezzel párhuzamosan a folyékony közeget is helyettesíteni akarják, amennyire csak lehetséges. Létezik megoldás erre a problémára.” Rainer Straub, a Dürr Ecoclean GmbH értékesítési igazgatója szintén nagyon elégedett a kiállítással: „Idén a berendezésgyártást helyeztük a középpontba, és a látogatói reakció pozitív volt. Részletes tájékoztatást kaphattak a meghatározó paraméterekről és az innovatív rendszerekről.”

Az ipari alkatrésztisztítás vezető szakkiállításaként a parts2clean a kommunikáció és a hálózatépítés platformjaként is szolgál. „A céltudatos ügyfelek és az értékesítési szervezetek találkozóhelyeként a parts2clean ideális kirakodóvásár az új termékek számára. Összeköttetést tudunk teremteni a külföldi berendezésgyártók és értékesítési partnerek között, új projekteket kezdeményezve” – mondta Attila Arsan, a török Intersonik ügyvezető igazgatója. A SITA Messtechnik GmbH ügyvezető igazgatója, prof. Lothar Schulze is úgy vélekedik, hogy a hálózatépítés a kiállítási részvétel egyik legnagyobb hozadéka: „A részvétel komoly előnnyel jár. A szakértők azért jönnek ide, hogy az alkatrésztisztítás jövőjét vitassák meg és új projektekben működjenek együtt.” Chuck Sexton, az amerikai Kyzen ipari termékvonal menedzsere osztja ezt a nézetet: „Mint mindig, a parts2clean most is kiváló alkalmat teremtett az ügyfelekkel, partnerekkel és értékesítési szervezetekkel történő találkozáshoz. Számos értékes kapcsolatot sikerült teremtenünk, ezért jövőre is visszatérünk.”

A parts2clean számos iparágból vonzza a látogatókat: gép- és berendezésgyártás, autóipar, fémipar, felületkezelés, vegyipar és folyamatmérnökség, elektronika, elektrotechnika, orvosi technológia és gyógyszeripar, finommechanika és optikai ipar, szerződéses tisztítás, szerszám- és formagyártás, valamint űripar. A látogatói elégedettségről sokat elmond, hogy a válaszadók 98%-a ajánlaná a kiállítást és 64%-a 2016-ben is visszatérne látogatóként. Ami nem meglepő, hiszen a látogatók 53 százaléka meg van győződve arról, hogy a parts2clean egyre fontosabb szerepet tölt be az ipari alkatrésztisztításban.

www.parts2clean.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek