Közvetlen online portált biztosít ügyfeleinek a MEWA

2015. március 06., péntek, 17:58

Címkék: MEWA myMEWA online portál tisztítástechnológia

A textilmenedzsment ágazat egyik vezető európai vállalata, a MEWA ügyfelei számára már Magyarországon is biztosítja új internetes ügyfélportálját. A rendszer lehetővé teszi, hogy a MEWA ügyfelei a rendszerbe való bejelentkezést követően megváltoztassák adataikat, kapcsolattartót válasszanak, ügyfél-elégedettségi mérésben vegyenek részt és egyes dokumentumokat letölthessenek.

A myMEWA ügyfélportál webáruházában az ügyfelek egyetlen kattintással megtalálják a „World Wide Work by MEWA“ márkanévvel fémjelzett munkavédelmi és műszaki cikkek teljes választékát és a nap 24 órájában megrendelhetik azokat. Ezen kívül minden hónapban akciós áruk kínálatából is válogathatnak.

A MEWA elsősorban fémfeldolgozó-, autó- és nyomdaipari üzletágból származó magyarországi ügyfeleit szolgálja ki törlőkendőkkel, olajfogó szőnyegekkel, valamint környezetkímélő gépalkatrész-tisztító berendezésekkel; mindezt teljes körű szolgáltatás keretében teszi, hiszen a MEWA felel a törlőkendők megfelelő tisztításért, ha szükséges, cseréjéért illetve a berendezések rendszeres karbantartásáért. A vállalat emellett „World Wide Work by MEWA” márkajelzéssel ellátott munkavédelmi eszközökkel, védőszemüvegekkel- és kesztyűkkel valamint fülvédőkkel is ügyfelei rendelkezésére áll. A vállalat partnerei a myMEWA.com ügyfélportál segítségével már interneten keresztül is intézhetik megrendeléseiket, és figyelemmel kísérhetik azok sorsát.

„Ügyfeleink számára a myMEWA ügyfélportál forró drót a MEWA-hoz, amely termékvilágunkhoz igazán kényelmes és egyszerű hozzáférést tesz lehetővé”– emelte ki Horváth László, a MEWA Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

A myMEWA ügyfélportálról további információkat az alábbi linkre kattintva olvashat: https://www.mymewa.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek