Jelentősen növelte árbevételét a Meusburger

Mindent egy kézből a szerszámkészítéshez

2013. április 13., szombat, 06:59

Címkék: fröccsöntés fröccsszerszám Guntram Meusburger gyártás Meusburger normália szerszám szerszámkészítés szerszámtechnika

A termékválaszték bővítésével a szerszámház-specialista Meusburger 2012-ben 148 millió euróra növelte bevételét, így a piacvezető 14,5 százalékos forgalomnövekedést könyvelhet el az előző évhez képest. Az eredmény elsősorban az új piacok feltárásának köszönhető.

Az ausztriai központú, és a magyar ipart is hosszú évek óta kiszolgáló Meusburger piacvezető a szabványosított normáliák területén. A vállalat minőségi normáliák gyártásában szerzett tapasztalatából, valamint a kitűnő szervizből immár több mint 10 000 ügyfél profitál világszerte.
A tökéletesen a vevők kívánságaihoz igazított széleskörű termékkínálatával a Meusburger ideális, megbízható partnerré vált a szerszámkészítés valamennyi területén – nem csoda, hogy a gyártó termékeinek 92 százalékát exportálja. A Meusburger Magyarországon műszaki támogató munkatársakkal  segíti az ügyfeleket, de ausztriai központjában is magyar nyelvű telefonon ügyfélszolgálatot biztosít, hogy a kapcsolattartás minden formája gyors és hatékony legyen.

 

A Meusburger üzem a tervezett telephelybővítéssel (Fotó: Meusburger)

 

Óriási áruraktár garantálja a legrövidebb szállítási határidőket

„Mindent egy kézből a szerszámkészítéshez“ – ez az a cél, melyet a Meusburger ügyfelei érdekében teljes erőbedobással ért el. Éppen ezért a termék- és a szolgáltatási kínálatot folyamatosan az ügyfelek igényeihez igazítják. – Mi, mint a szerszámkészítők partnere, folyamatosan a legjobb szolgáltatást és a legnagyobb választékot kínáljuk. Ügyfeleink már most is profitálnak óriási raktárkészletünkből, amely állandó szállítási készenlétet és ezáltal a legrövidebb szállítási határidőket garantál – mondta a vállalat társtulajdonosa és ügyvezetője, Guntram Meusburger. Az előző üzleti évben a vállalat elérte a 148 millió eurós rekordbevételét, amely 14,5 százalékkal szárnyalta túl a megelőző évet. Ezt a sikert már a múltban óriási átfogó beruházásokkal alapozták meg és erre a stratégiára építenek a jövőben is.

 

Választékbővítés a szerszámkészítés számára

A minőségi szabványos alkatrészek megmunkálásában szerzett több éves tapasztalatunkon kívül a Meusburger ügyfelei a jövőben az egyéb területeken szerzett gyártói ismeretekből is profitálhatnak. Mostantól a segédanyagok és megmunkálószerszámok mellett felületmegmunkáló eszközök is szerepelnek a kínálatban. A Meusburger ezen új termékeinél is garantálja a megszokott kitűnő minőséget és a leggyorsabb szállítási határidőket. Ezzel az ügyfelek a beszállítók számát csökkenthetik és ennek következtében időt és pénzt takaríthatnak meg.

 

A szerszámkészítés specialistája bővíti termékkínálatát (Fotó: Meusburger)

A vállalat történetének legnagyobb üzembővítése

A termékválaszték folyamatos bővítése mellett a Meusburger az idei évben a wolfurti (Ausztria, Vorarlberg tartomány) telephely fejlesztésébe is jelentős összegeket invesztál. A vállalat körülbelül 8 millió eurót fektet a történelmének legnagyobb épületbővítésébe, az építési munkák mellett nagy volumenű géppark-fejlesztést is végrehajt. Egy új, háromszintes épület felépítését kezdték meg, amely a meglévő üzem északi térségében épül és a termelési-, valamint a logisztikai központ erősítéséül szolgál, ezenkívül mintegy 100 új munkahelyet teremt. – Az egyre bővülő piac és az ebből eredő forgalomnövekedés teszi a telephelybővítést szükségessé – mondta Guntram Meusburger ügyvezető igazgató. A nagyszabású projekt az idei év végén zárul.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek