Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

2022. április 25., hétfő, 06:00

Címkék: beszállító Közép-Kelet-Európa Tajvan tárgyalás

A Kínát és a környező országokat 2022 tavaszán is erősen sújtó a koronavírus-járvány miatt különböző utazási korlátozások vannak érvényben. Ezért a tajvani cégek európai bemutatkozására is online kerül sor, ám a TAITRA által szervezett rendezvényen érdemes részt venni, hiszen tajvani kapcsolatokat építhetnek ki a magyar vállalkozások.

A Tajvani Külkereskedelmi Fejlesztési Tanács, azaz a TAITRA idén is megrendezi ipari kiállítását a kelet-közép-európai régióban. Ugyanakkor a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések következtében erre fizikai módon nincs lehetőség, ezért az eseményt online tartják meg május 31-én.

A 2022-es Taiwan Trade Mission nevű rendezvényen elsősorban járműipari vállalatok lesznek jelen, lehetőséget kínálva a magyar vállalatoknak arra, hogy keleti kapcsolatokat építsenek ki.

Tajvani beszállítók a következő területekről:

  • Autóalkatrész-gyártás
  • Kötőelemek
  • Kéziszerszámok
  • Autóelektronika
  • Intelligens mobilitás

Különböző iparágakat és szegmenseket képviselő vállalatokkal találkozhatnak az esemény résztvevői – eddig nyolc vállalat megjelenésére lehet számítani, de ez a szám még nőhet.

A következő vállalatok lesznek ott biztosan az eseményen:

Vertex Precision

A 2005-ben alakult vállalat IATF 16949 tanúsítvánnyal rendelkezik, fő profilja a kötőelemek gyártása. Rögzítőmegoldásokat kínál ügyfelei számára, saját bemutatkozása szerint egyedi kötőelemek gyártására specializálódott vállalatról van szó, melyeket az autóiparban, az elektronikában és az ipari piacokon értékesítenek.

A minőségi termékek mellett műszaki támogatást is kínál a cég, melynek fő termékei közé tartoznak a golyóscsapágyak, a különböző szabvány- és egyedi csavarok és a szegecsek.

EverFocus

A cég elsősorban intelligens közlekedési és biztonsági megoldásokat kínál ügyfelei számára. Főleg ipari számítógépeket, kamerákat és DVR-t gyártanak, és rendelkeznek ISO9001 és ISO14001 tanúsítványokkal.

A cég 2020-ban Gold Tier tagként csatlakozott az Intel IPA-hoz, 2021-ben pedig az Nvidia minősített partnerévé vált és megszerezte a Microsoft Azure szolgáltatási tanúsítványait az ipari számítógépes termékeihez.

Brightek

A vállalat LED-alkatrészek és érzékelőelemek gyártásával foglalkozik, rendelkezik IATF 16949, VDA 6.3, ISO 9001, ISO 1400 tanúsítványokkal. A cég többek között a Sony és a Samsung minősített beszállítója.

A Brightek bemutatkozásában a nyitottságot és a rugalmasságot emeli ki, ezek segítségével alakítják ki egyedi megoldásaikat a világítás terén. A vállalat saját laboratóriummal rendelkezik a megbízhatósági tesztek elvégzésének céljából, és képes támogatni az ügyfeleket testreszabott szimulációs tesztek elvégzésében.

Charng Meng Plastic Group

A cég már 1982 óta jelen van a piacon, és rendelkezik egy kínai leányvállalattal is. Fő tevékenysége a professzionális műanyag fröccsöntés: számítógépek, elektronikai cikkek, valamint az autóipar számára is nyújtanak szolgáltatásokat.

A vállalat 1999 óta bővíti fő tevékenységét, ami már nem korlátozódik az elektronikára. Precíziós öntőformákkal és műanyag befecskendezési szolgáltatásokkal jelen van a kórházi kellékanyagok és a repülőgépipar területén is.

Maxmui

A vállalat több éves tapasztalattal rendelkezik elektronikai tervezésben és elektromos alkatrészek keresésében. Allen Chang, a Maxmui alapítójának célja a termék szolgáltatásként való nyújtása, ami nem más, mint az elektronikai alkatrészek keresése, beszerzése és az azokkal való kereskedés. A cég foglalkozik integrált áramkörökkel, mikro kontrollerekkel és más elektronikai alkatrészekkel.

A cég számos európai tapasztalattal rendelkezik a vásárlással kapcsolatban, így garantálni tudja termékeinek gördülékeny kiszállítását a régióban.

Wanshih

Az 1987-ben alapított Wanshih Electronic a tajvani Wonderful Hi-Tech és a japán Asahi Tsushin ötven-ötven százalék arányú vegyesvállalata. A cég kábelkötegeket és vezetékeket gyárt, profilját bővítette koaxiális kábelekkel is.

A mintegy 1600 főt alkalmazó vállalat a távközlési technológiai trendjét követve elkötelezett a száloptikai kommunikáció és a vezeték nélküli kommunikáció kulcsfontosságú összetevőinek fejlesztése mellett.

Yi Guan Precision

A vállalat CMB Csoport tagja, ami a vezető klímakompresszor-gyártó négy tajvani gyárral, és több mint negyven országba exportálja termékeit már évek óta.

A CMB emellett kompresszorokat és egyedi gyártású CNC precíziós alkatrészeket gyárt és szállít a járműipar számára. Mint írják, testreszabott alkatrészekre várnak megrendeléseket, amiket gyorsan és versenyképes áron teljesítenek.

Trans Forward Enterprise

Az 1981-ben alapított Trans Forward Enterprise professzionális kormány- és felfüggesztési alkatrészeket gyárt. Mindennél fontosabbnak tarják a biztonságot, ezért tartós és fenntartható termékeket gyártanak magas minőségbiztosítási elvárások mellett.

A cég a személyautók mellett haszongépjárművek és mezőgazdasági eszközök számára is gyárt alkatrészeket, valamint pótalkatrészeket.

GATX Industrial Corp.

A GATX Industrial Corp. 1982-ben alakult, különféle pneumatikus szerszámok gyártására és szállítására szakosodott. A cégünk által gyártott és szállított GATX és STID márkájú pneumatikus szerszámok mind Tajvanon készülnek, kiváló teljesítménnyel és stabil minőséggel, jó értékesítés utáni és karbantartási szolgáltatásokkal. Jó hírnevet alakítottunk ki az ázsiai, európai és amerikai piacokon. Cégünk az ISO9001 szabványt is teljesítette, és minden eszköz megfelel a CE és EAC előírásainak is.

A fenti két márkán kívül OEM-től és ODM-től is fogadunk megrendeléseket. Különböző alkatrészek tervezése, professzionális teljesítmény, szigorú minőségellenőrzés, ésszerű árak, ez a célunk 40 éve. Ezek a legfontosabb tényezők, amelyeket ügyfeleink világszerte elismernek. Minőségbiztosításunk megkönnyíti értékesítését. Érdeklődést, összehasonlítást szívesen fogadunk. Adja meg nekünk a lehetőséget, hogy Önnel együtt dolgozhassunk.

Y.C. A CABLE

Y.C. A CABLE-t 1985-ben hozták létre, székhelye Tajvanon, gyára Dongguan Kínában és Fremont Kaliforniában található, és a 3C számítógép-perifériák OEM üzletágának fő tevékenységét indította el. 2009-ben az autóiparra kezdtünk koncentrálni. Ugyanebben az évben a Guangdong Tangxia gyárunk megszerezte az ISO 9001 és TS 16949 tanúsítványokat, és hivatalosan is belépett az autóipari termékek piacára. A következő évben, 2010-ben megszereztük az ISO 13485 egészségügyi minősítést és elkezdtük a precíziós orvosi huzal gyártását, majd üzleti tevékenységünk a világ minden tájára kiterjed. Y.C. A CABLE gazdag tapasztalattal rendelkezik a kábel- és vezeték-összeszerelés és integrált gyártási képességek, erős mérnöki képességek, gyors mintavétel és minőségi szolgáltatások terén, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek.

Taiwan Precision Fastener Co., Ltd. (TPF)

A Taiwan Precision Fastener Co., Ltd. (TPF) elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű termékek legmegbízhatóbb szállítója legyen. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit és elvárásait minden lehetséges módon túlteljesítsük. Facsavarok professzionális gyártója vagyunk. Termékeink közé tartoznak a facsavarok, a Mill Point önfúró csavarok, a forgácslapcsavarok, az önfúró csavarok és az önmetsző csavarok. Ezenkívül saját szabadalmaztatott facsavar-terveket kínálunk professzionális felhasználók számára.

Sungreat

A Sungreat azon kevés kereskedelmi társaságok egyike, amelyet a kormány professzionális minőségéért tanúsított, és a Sungreat az egyetlen kijelölt tanácsadó cég a Nemzeti Autóalkatrészek Kereskedelmi Hivataltól az „előzetes ellenőrzésre és tárgyalásokra”.

A Sungreat célja, hogy lojális legyen az ügyfelekhez. Csapatszellemünk a hűség, az őszinteség és a hatékonyság. Minden tevékenységünk az ügyfelek profitjának maximalizálása, és ragaszkodunk a magas hatékonysághoz és a magas minőséghez, hogy maximalizáljuk az ügyfelek eladásait, ezáltal növeljük ügyfeleink versenyelőnyét.

További információ, regisztráció:

Taiwan Trade Center, Budapest

06-1/266-46-64

budapest@taitra.org.tw

 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek