Gyártóbázist építtetett a szállítmányozó

Pótkocsi-felépítményt összeszerelő üzemet épített Tatán a Mafracht Kft.

2014. február 28., péntek, 14:10

Címkék: felépítménygyártás gépipar haszongépjármű járműipar Mafracht Kft.

A tengeri és közúti szállítmányozással foglalkozó Mahartlog-Mafracht Kft. 251 millió forintos beruházással járműipari összeszerelő üzemcsarnokot épített a tatai ipari parkban - mondta el a cég vezetője pénteken az MTI-nek.

 
Szabó Gréta közölte: a társaság egyoldalú szállítmányozási profilját kockázatosnak tartotta, ezért hoztak létre gyártóbázist. A tatai üzemben legalább 15 új munkahelyet teremtenek a jelenlegi harmincegy mellé. A vállalkozás felmérései szerint jelentős piaci igény mutatkozik korszerű, jó minőségű és gazdaságosan előállítható tehergépkocsi-felépítmények gyártására. Mivel a Mahartlog-Mafracht Kft.-nek nagy tapasztalata van túlméretes szállítmányok mozgatásában, az üzemben várhatóan speciális felépítményeket is készítenek majd, és érkezett megkeresés mezőgazdasági gépek felépítményeinek összeszerelésére is.
A beruházás során egy csaknem 1000 négyzetméteres üzemcsarnokot emeltek, amely előkészítő és összeszerelő részre osztható, valamint megépítették az üzemhez tartozó irodákat és kiszolgáló helyiségeket. A Mahartlog-Mafracht Kft. 1991-től foglalkozik tengeri, folyami és közúti szállítmányozással, ezen felül speciálisan túlméretes szállítmányokkal, hűtött és veszélyes áru szállításával, továbbá kompjegy-értékesítéssel. A társaság éves nettó árbevétele 2013-ban meghaladta a 1,1 milliárd forintot.
 
(MTI)
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek