Amphenol autóipari csatlakozók az RS kínálatában

A magas színvonalú csatlakozódugók és aljzatok széles választéka teljesítményt és megbízhatóságot biztosít a nagy igénybevételt jelentő környezeti körülmények között használt alkalmazásokhoz

2020. augusztus 20., csütörtök, 08:11

Címkék: autóipar autóipari beszállító csatlakozás-technika csatlakozó RS Components

RS Components (RS) bejelentette, hogy felvette raktárkészletébe a legváltozatosabb piacok és alkalmazások számára megfelelő csatlakozóeszközök világszinten piacvezető gyártói közé tartozó Amphenol magas minőségű, autóipari A Series™ csatlakozóit.

Az A Series™ egy teljes, rendkívül megbízható és nagy igénybevételre tervezett, szigetelt egy- és többérintkezős, műanyag és fém csatlakozóeszközökből álló termékcsalád. Kialakításuknál fogva alkalmasak bármely energia vagy jeladat típusú alkalmazáshoz, amely strapabíró szigetelésű csatlakozót igényel. A tömítőrendszer egy elülső és egy hátsó, többfunkciós szilikon peremből áll, amely megakadályozza a környezeti behatásokat. Mivel a csatlakozók megfelelnek az IP67 és IP6K9K besorolású rendszerek zord környezeti feltételek mellett, például a járműiparban történő alkalmazására vonatkozó szabványok követelményeinek, Várhatóan számos más ipari szektorban is alkalmazásra kerülhetnek, beleértve a szállítmányozást, a kereskedelmi járműveket, a mezőgazdaságot és az alternatív energiák szektorát.

A Deutsch termékekkel is kompatibilis sorozat tagjai között megtalálhatók kerek és szögletes csatlakozók, továbbá hibrid eszközök, képesek a tápellátást és a jelet egyetlen egycsatlakozós interfészbe integrálni. A csatlakozók eszközönként 1–47 érintkezőt tesznek elérhetővé, és érintkezőnként akár 100 A kezelésére is képesek.

A sorozathoz tartozó kapcsolódási kialakítás integrált reteszes vagy bajonettzáras zárórendszerrel van ellátva mechanikus vagy elektronikus csatlakozáshoz. Ez jó minőségű rézötvözetből készült a kiváló elektromos megbízhatóság érdekében. A csatlakozók burkolata strapabíró, hőre lágyuló anyagból készült, amely kiváló UV-ellenállással, és di-elektromos/mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá megfelel a RoHS környezetvédelmi előírásainak.

Az A Series™ egyszerű beszerelést is kínál, IP besorolású eszközök, nagy rezgésállóság és változatos opciók: kábel-kábel csatlakozások, panelre szerelhető és 180°-os egyenes és 90°-os derékszögű vezeték–kártya (wire-to-board) NYÁK-csatlakozók peremmel vagy anélkül az egyszerű integrálás érdekében. Ezen eszközök és az Amphenol Armor IPX műszerdobozok és csatlakozók együttes használata egy teljes portfólió elérhetőségét jelenti a közvetlen NYÁK-kivezetést igénylő alkalmazásokhoz.

Az Amphenol A Series™ csatlakozóeszközök  mostantól elérhető az RS kínálatában az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai csendes-óceáni térség országaiban.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek