Autodiga kiállítás Győrött

2012. október 10., szerda, 10:26

Címkék: autodiga autóipar fenntartás győr kiállítás műhely szakma x-meditor

Országos autófenntartó ipari szakkiállítás nyílik autójavító és -felújító cégek beszállítóinak, alkatrészek és garázsberendezések gyártóinak részvételével október 12-én Győrött, az ETO parkban.

Az Autódiga elnevezésű szakkiállításon közel félszáz kiállító mutatja be legújabb kínálatát, egyebek között különféle javító eszközöket, segédanyagokat, alkatrészeket, felszerelési cikkeket - mondta Dusza András, a rendező győri X-Meditor szakkommunikációs cég sajtószóvivője az MTI érdeklődésére.
A ’diga’ mozaikszó a diagnosztikai műszerekre, a garázsberendezésekre, a gépjárműalkatrészekre utal - magyarázta a szóvivő hozzátéve, hogy ennél jóval szélesebb a kiállítás tematikája.


A kínálatból kiemelte a szakképzést, amelynek képviselői szintén jelen lesznek a rendezvényen.
A kiállítás így többoldalú segítséget nyújthat a pályaválasztási dilemma előtt álló szülőknek és gyermekeiknek éppen azzal, hogy műhelyszerű közegben, a valósághoz hasonló körülmények között ad tájékoztatást az autójavító és fenntartó szakma szinte valamennyi ágáról. A kiállításhoz kapcsolódó szakmai konferenciák egyike is az autóipari szakképzéssel foglalkozik - fűzte hozzá.
A kiállítás megnyitójával egy időben indul a Látni és látszani elnevezésű országos világításellenőrzési akciót Győr-Moson-Sopron megyei programja.

MTI

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek